Új vevőkód védelem a Bárdi Autónál

Sajnos sok illetéktelen visszaélés történt a Bárdis vevőkódokkal, ezért 2016 júniusától változott a kedvezmény igénybevételének folyamata. A Saab 900 Klub Magyarország Egyesület továbbra is komoly kedvezményekben részesül az alkatrész nagykereskedőnél, melyet minden fizető klubtagunk igénybe vehet. Eddig a vevőkód mellett elég volt az érvényes tagsági igazolvány felmutatása, mostantól viszont telefonos megerősítés is szükséges.

A telefonos vevőkód védelem rendszerének megalkotásakor arra törekedtünk, hogy Magyarországon egyedül álló módon egy gyors, könnyen kezelhető, személyre szabható és megkerülhetetlen védelmi rendszert biztosítsunk partnereink számára a jogosulatlan vásárlásokkal szemben. (Bárdi Autó)

A gyakorlatban ez úgy történik, hogy a megrendelt árú átvétele csak akkor lehetséges, ha a klub vezetősége, vagy az arra felhatalmazott segítő egy telefonos visszahívással engedélyezi a vásárlást. A hívást általában a Bárdi Autó munkatársai kérik, esetleg a vásárló kezdeményezheti irányukba.

A vásárlás csak előre regisztrált telefonszámokról lehet jóváhagyni. Jelenleg rajtam kívül egy segítő tudja ezt megtenni.

Nem örülünk ennek az új rendszernek, mert az érvényes klubtagsági igazolvánnyal történt jogosultság ellenőrzés eddig tökéletesen működött. Az új rendszer rugalmatlanabb és nyilvánvalóan több kellemetlenséggel jár mint ahogy eddig, főleg ha valamilyen oknál fogva nem elérhetőek azok akik jóvá tudják hagyni.

Kérek mindenkit, számítson erre az Bárdis alkatrészek vásárlásakor.

(Égő Ákos)