Új Saab 900 Klub tagsági kártya érvényesítési rendszer

2013 nyarától változtatunk a tagsági kártyák érvényesítésének rendszerén. A kártya arculata nem változik, a dombornyomott név és sorszám marad, de az érvényességet a jövőben hologramos dátummatricával jelöljük a kártya hátoldalán.

Klubunk 2005 óta dombornyomott műanyag kártyát ad ki tagjainak, amellyel igazolni tudják aktív egyesületi tagságukat, és amellyel partnereinknél kedvezményekre jogosulnak. A kártyákat minden fizető klubtagnak évenként újragyártottuk, mert az érvényesség dátuma dombornyomott számmal szerepelt, ahogy a bankkártyákon szokott. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatták, hogy a kártyák gyártásai ideje akár több hónapig is elhúzódhat. Sajnos idén is márciusra tolódott a december-januári befizetések után a kártyák postázásának időpontja.

A saab900.hu honlapon található klublista a tagdíjbefizetést igazoló bizonylat beérkezése után frissül. A taglista személyes adatokat nem tartalmazó, kivonatos változatára a kedvezményt adó partnereknek is van rálátása, vagyis online ellenőrizni tudják, hogy az ügyfél rendelkezik-e érvényes klubtagsággal, de ezt a legritkább esetben szokták igénybe venni. A tagság igazolása a kártya felmutatásával a leggyorsabb és a legkényelmesebb.

Mindezek figyelembevételével 2013 nyarától változtatunk a tagsági kártyák érvényesítésének rendszerén. A kártya arculata nem változik, a dombornyomott név és sorszám marad, de az érvényességet a jövőben hologramos dátummatricával jelöljük a kártya hátoldalán. Így a folyamatos klubtagjaink egy kártyát évekig használhatnak. Személyes befizetéskor a matrica felragasztásával azonnal érvényesíteni tudjuk a kártyát. A hologramos matricákon feltüntetjük a klub nevét, és a matrica sorszámát, amit tagdíj befizetéskor szintén regisztrálunk. A felragasztott címkét sérülés nélkül nem lehet eltávolítani, a matrica másra nem átruházható.

Az érvényesítés gyakorlata nem változik, vagyis továbbra is éves tagság megváltására van lehetőség. A befizetés időpontjától függetlenül a következő, vagy az adott évre lehetséges a tagság megváltása.

Új tagok esetében a kártyák gyártása sajnos továbbra is hosszadalmas művelet lesz. A jelenlegi gyakorlat szerint legalább 5 új tagot kell megvárnunk, hogy gazdaságosan gyártható legyen a kártya. Ez akár több hónapos csúszást is jelenthet. Próbálunk új lehetőségeket keresni ezen a téren, de jelenleg sajnos ez a módszer adott, ezért az új jelentkezők türelmét kérjük.

Idén májustól kezdjük az új tagsági kártyák gyártását, így az év első felében legyártott kártyák idén is érvényesek, nem gyártjuk újra őket.

Kártya elvesztés esetén 1000 Ft költség ellenében van lehetőség a kártya újragyártására.

Reméljük, az új rendszerrel a jövőben zökkenőmentesebb lesz a tagsági igazolás menete.