Tagsági hírek

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy kezdjük utolérni magunkat. A klubtagok oldalán láthatjátok a friss taglistát, ide már fel is vezettük az új hologramos címke sorszámokat is.

Jelenleg 40 jóváhagyott tagunk van, illetve 66 fő függőben lévő, akik idén még nem fizettek tagdíjat.

Akik személyesen fizették be a tagdíjat, azok már kézhez kapták idei érvényesítő címkéjüket, akik pedig átutalással fizették be, azok számára postára adtuk. Kérünk benneteket, hogy figyeljétek a postaládát, a jövő hét első felében meg kell hogy kapjátok.

Külön dicséret azoknak, akik már feltöltötték adatlapjukat, akik még ezt nem tették meg, azoknak a régi adatbázisban talált postacímre megy a levél. Reméljük, mindenkihez odatalál. Jó lenne, ha mihamarabb mindenki megtenné az adatfeltöltést, és a képeket se feledjétek!

Akiknek még nincs plasztik kártyájuk, azoknak megrendeltük a kártyát. Napokon belül elkészül, még egy kis türelmet kérünk.

Akiknek pedig már betelt a plasztik kártyájuk (azaz a 2018-as lenne rajta az 5. matrica), azok vagy szedjék le az egyik régi matricát, vagy ha nincs szívük, akkor ragasszák egyszerűen rá, ahogy az a képen látszik.

Köszönöm a figyelmet.

Égő Katalin
titkár