ToTa szerviz

ToTa szerviz, Saab, Opel és márkafüggetlen szerviz, Üllő

Üdvözlöm!
Rövid történetem, 12 éves koromig visszatekint mikor is a haverokkal gyűrűztük a keleti motorkerékpár csodákat több kevesebb sikerrel,de nagyon élveztük.
Adott volt tehát a pálya választás, hogy az Ihász Dániel Közlekedés Gépészeti Technikumban folytatom tanulmányaimat. Mivel már hobbivá is vált a javítgatás így elvégeztem párhuzamosan az Autószerelő tanulmányok mellett, a Kossuth Lajos Szakgimnáziumban megszervezett Motorkerékpár szerelő szakmát is. 2004 Pályakezdő Közúti Járműgépészként (autószerelő technikus) néhány maszek szerviz után, még ebben az évben elhelyezkedtem a Saab közép-és kelet-európai importőrnél autószerelő munkakörben. Megtetszett a márka és az importőr is remek munkaadó volt, elhivatott a márka az ügyfelek és dolgozók iránt is. Folyamatos, a gyártól kapott oktatásokon vettünk részt, rengeteg információval gyarapodtam, sajnálatos módon a 2008-as gazdasági válság idején nehéz helyzetbe került a márka és megkezdődött a hánytatott évek sora. Az importőr a gyár végleges leállásáig a termék megszűnéséig kitartva végül 2011-ben megszüntette kiskereskedelmi tevékenységeit, és a szervizt egy jól működő ám másik márkára specializálódott leány vállalatához csoportosította, velem együtt. Itt tovább folytattam Saab szerviz tevékenységeim. Mindez idő alatt 2008-ban járműklíma javításra jogosító bizonyítványt és jelentős szakmai tapasztalatot szereztem a témában.2015-ben. Mestervizsgát tettem a Bánki Donát Közlekedés gépészeti iskolában. A kölyök kortól mindig is vágyott saját szerviz vágyam kiteljesedett.
2019-ben úgy éreztem itt az idő. Elhagyva bölcsőmet létrehoztam saját szervizem, most itt folytatom a munkát, és remélem elnyerem az Ön bizalmát is.
Üdvözlettel.
Török Tamás Autószerelő Mester