Törőcsik Autó

Töröcsk Autó – Saab Törőcsik – Törőcsik Gábor Saab szervize Szigetszentmiklóson

  • Cím: Szigetszentmiklós, Sas utca 49/b
  • Tel.: 06-30-411-1660
  • Email: saabtorocsik66gmail.com
  • Nyitva: hétköznap 8-19 óráig

Törőcsik Gábor vagyok, 1984 óta foglalkozom autójavítással. 1992-óta szakosodtam a Saab típusú gépkocsik szervizelésére. Jelenleg hazánkban elsősorban szervizem javítja, felújítja a Saab gépkocsik automata váltóját.
Régebbi ügyfeleim még Csepelről ismerhettek. 2008 tavaszán költöztünk át a 21 kerület II. Rákoczi Ferenc u. 354-ből Szigetszentmiklósra. Ma már új szervizünkben 430 négyzetméteren egyszerre akár hét autó javítását is el tudom végezni.

B F (2016.01.30.)
Az automata váltóm kezdett el rendetlenkedni, gondoltam jobb megelőzni a bajt, meg amúgy is előbb utóbb fel kellene újítani.Előtte természetesen körbeérdeklődtem, és csak miután az első szerelő aki vállalata volna lebetegedett, az FB csoportból és az Index fórumáról is többen ajánlották hogy jól gyorsan megbízhatóan dolgozik, döntöttem mellette.December közepén egyeztettünk időpontot január 4-re.Kocsit vittem, menetteszt után 10 munkanapra ígérte a váltó belső felújítását. 10 munkanap után kiderült hogy a hidraulikus vezérlés is rossz, azt is cserélni kell.Még 8 munkanap.Az autóért végül január 28-án mehettem. Kipróbáltuk, tökéletes lett, azóta 230km-t mentem vele, semmilyen hibát nem produkált. Ami úgymond nem tetszett: közel egy hónapos idő amíg elkészült. Az első benyomás a műhelyről nem volt túl jó, elég nagy volt a rendetlenség. A munka viszont tökéletes, amit kértem a váltójavításon kívül pluszba azt is megcsinálták. A többi váltószerelőhöz képest igen jó áron dolgozik. 

B Sz (2014.05.14)
Megbízható, pontos, korrekt. Csak jót tudok mondani.

MW (2011.06.25)
Nekem az egyik legfontosabb dolog a rugalmasság volt. Kecskeméti vagyok, viszont megbízható SAAB szerelő nincs a környéken. Az autót reggel 7-kor is tudta fogadni a Törőcsik Úr(a nejem vitte az Ő, és a Töröcsik Úr munkakezdése előtt). Az autón lehetett érezni, hogy a kuplunggal van a baj, az ehhez kapcsolódó tapasztalataim e-mail-ben küldtem meg. Mint kiderült, a kettős tömegű lendkerékkel nem volt baj, mert az nem volt az autómban. (SAAB OG 9-3 2.2 TiD). A kuplungcsere lezajlott, plusz még egy féltengely gumiharang csere is felmerült. Mivel már csak 3 hónapig volt rajta műszaki, éppen ezért egy füst alatt azt is kértem elvégezni. Az időtényező nem volt fontos,mert van a családban egy másik kocsi is, ettől függetlenül az egész projekt átfutása 1 hét lett, amit nem sokallok. A Törőcsik Úr az e-mail-emben foglaltakat próbamenettel ellenőrizte le, a régi problémákat már én sem érzékelem. Az alkatrészárak tekintetében megnéztem a neten több helyen is az árakat. Úgy gondolom, hogy az egész projekt ellenértéke rendkívül korrekt. A nejem, mikor elvitte – szintén reggel – az autót, rá kb. 15 km-re CE lámpa kivillant, motor “hazamenő” üzemmódba váltott. Felhívta a Törőcsik Urat, aki azonnal elment az autóhoz, a helyszínen bemérte Tech2-essel, és megjavította (szétcsúszott egy kábel). Ellenértéket nem kért.