Saabszerviz.hu

Saabszerviz.hu – Rácz Mobil Kft. – Aero Autó Kft.
SAABra szakosodott autószerviz, karosszéria és fényező műhely, használtautó kereskedés.
Két budapesti műhelye van a cégnek.

Pest – XVII. kerületi szerviz

Szerviz munkafelvétel:  Hangyás Mihály, +36-70-339-1128, hangyas@saabszerviz.hu
Karosszéria, fényezés:  Szécsényi László, +36-70-339-1129, szecsenyi@saabszerviz.hu
Ügyvitel, használtautó értékesítés: Győri-Dani Gábor, +36-70-339-1130, gyori@saabszerviz.hu

Alkatrész értékesítés
Telefon: +36-1-258-4840
Új alkatrész értékesítés: Bakó József,  +36 70 320-2199, bakoj@saabszerviz.hu
Bontott / használt alkatrész értékesítés: Benkő Tamás, +36-70-339-1127, benko@saabszerviz.hu

Buda – III. kerületi szerviz
A szerviz február elején új helyre – a közeli Bojtár utcába – költözik!

  • Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi lejtő 1/a.
  • Telefon: +36-1-368-8661
  • E-mail: szerviz@saabszerviz.hu
  • Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00 – 17:00

Szerviz munkafelvétel: Szeidl Péter. +36-70-333-5817, szeidl@saabszerviz.hu

A céget 1975-ben Rácz Tibor karosszérialakatos-mester (jelenleg is tulajdonostárs) alapította családi vállalkozásként Budapesten, a XVII. kerületben. Azóta is itt található központi telephelyünk. A ’90-es évek elején új autómárkák jelentek meg Magyarországon, azóta sem látott mértékben bővült és színesedett az autójavítás és -kereskedelem. Lelkiismeretes munkánkat igazolták visszatérő ügyfeleink, és az, hogy elsőként lehettünk Magyarországon a Saab hivatalos javítópartnerei karosszéria- és fényezési munkáknál. Egy pillanat műve volt beleszeretni a patinás svéd autómárkába. Csapatként és egyénileg is azonosultunk egyedülálló értékrendjével, jellemző ránk az innováció, az emberközpontú gondolkodásmód és az önállóság.

Ma már független, Saabra szakosodott szervizként, évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaimmal egy pesti és egy budai telephelyen végzünk időszakos és szervizprogram szerinti karbantartási feladatokat, valamint garanciaidőn túli javítási munkákat. A teljes körű biztosítási ügyintézést, a karosszériajavítási és fényezési munkákat a XVII. kerületi, pesti központban végezzük. Alkatrész-kereskedésünkben kedvező áron, igény szerint egyaránt megtalálhatod a Saab eredeti alkatrészeit, a gyári beszállítói, többféle minőségi kategóriába tartozó utángyártott, valamint a használt alkatrészeket.

Saab használtautó-értékesítési centrumunk Pesten található, ahol a márkához méltó, frissen felújított szalonban választhatod ki az új családtagot. Természetesen a kereskedéshez kapcsolódó szolgáltatásokat is kínálunk, mint pl. a bizományos értékesítés, autóbeszámítás, használtautó-garancia meghosszabbítás, állapotfelmérés.

VÁLLALKOZÁSUNK ALAPÉRTÉKEI AZ ALÁBBIAK:
– személyközpontú ügyfélszolgálat
– kedvező ár
– szakmai elhivatottság
-lelkiismeretes munka
– függetlenség

Gyere el hozzánk, ismerj meg minket! Szívesen látunk akár egy jó beszélgetésre is!

 

Sz Cs (2013.04.16.)
Mindig türelmesek és segítenek akkor is ha tele vannak munkával és nem jelentkezek be előre! Náluk vettem az autót, azóta is kifogástalanul működik!

Dr. D M (2011.09.23.)
Kiválóak! Mindkét szervizükben jártam, mindkét helyen profi módon bántak az autómmal és velem is. Lenyűgözött az elhivatottságuk, ill. a hozzáállásuk. Az ár-érték arányuk messze a legjobb, jó tudni, hogy van élet a Polar után. Szívből ajánlom őket minden márkatársnak!

H K (2009.05.11.)
Én csak alkatrészt rendeltem tőlük egy Saab 9000 i 2.3 as turbós autóhoz és csak ők tudtak segíteni köszönöm nekik.

P Zs (2008.11.04)
Itt vettem az autómat, és ide hordom szervizbe. Magamból kiindulva azt gondolom, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Igen, nálam is volt egyszer, hogy valamilyen alkatrész nem került vissza a helyére, de szóltam és visszaraktak. Volt olyan is, hogy én felejtettem el valami hibát elmondani, de megtalálták és kijavították. Tehát a kommunikáció mindig sokat segít! Normális emberek, jól dolgoznak, soha nem vinném máshova a Saabomat!