Saab Povila

Povila – Popovics Laci műhelye Érden

 

… 1974-ben egyik barátom vett egy háromajtós Saab 99-est. Akkor persze se műhelyem és semmim nem volt, fiatal voltam, 18-19 éves. Azt a Saabot csináltuk, szerelgettük. 1979-ben aztán eljött a nagy alkalom, és az akkori 2002-es BMW-met egy kosárban lévő, viszonylag fiatal, amerikai lámpás Saab 99-esre cseréltem. Az eredeti tulaj lemondott róla, nem boldogult vele.  Nekem sikerült összehoznom. Szerdán összeraktam, csütörtökön indultunk vele Bulgáriába nyaralni. …”
Bővebbem: https://totalcar.hu/magazin/szerelem/povila/

 

É B (2016.11.29.)
új autóval, tucatmunkára, gyors, formális kommunikációra vágyóknak nem ajánlom, mindenki másnak annál inkább. közvetlen, emberi hozzáállás, az autók szeretete, gondosság, végtelen szabadtéri árukészlet és tudásanyag. már a második OG900-ast használom (épp 10 éve), és mindig szerettem ide járni, a szent autók szentélyébe. néha nehéz a kapcsolatfelvétel, néha sokat kell várni, nagyon sokszor meg éppen fordítva – emberi az egész. ha tényleg jót akarsz, és öreg autóval, odafigyelve szeretnél járni, itt találod a megoldást.

Mario (2011.02.08.)
Mindenkinek, aki gondos kezekben szeretné tudni SAAB-ját: Lacinál nem csupán hozzáértésről van szó, amihez kétség nem fér. Emberségről, segítőkészségről, kedves, nyugodt légkörről, becsületes gondos hozzáállásról is, amivel nem sűrűn találkozhatunk egy autószerelő műhelyben manapság. 4 kontinens 5 országában éltem, vezettem, mindenhol volt autóm, és mindenhol javíttattam, de mindezt egy helyen csak a Tusnádi utcában tapasztalhattam. 16 éve hordom ide autóimat, nem véletlenül. Köszönöm Laci, köszönök minden segítséget, “túlórát”, és egyebeket, amit magyarországi életemben kaptam (kaptak autóim) szervizedben! Most ismét idegenben folytatom, bárcsak magammal vihetném a Povilát mindenestül!!!

J Cs (2008.10.27.)
Laci bácsi és csapata olyan szerelők, akihez aggódásmentesen viszem az autót. Ha kicsit nehéz is elérni néha, eddig mindig, minden apróbb – vagy nagyobb gondomat megoldották. Baráti árak, családias légkör. Mintha olyan rokon javítaná az autódat, aki ért is hozzá, nem kicsit. Ha értitek mire gondolok...