Saab-Box

Saab-Box – Fazekas Gábor – volt Mobile-Box
Fazekas 2009 Kft Teljes körű szerviz minden SAAB típusra

Szerviz + Új alkatrész
Tel: +36-30-399-2410
Email: service@saabbox.com / newparts@saabbox.com
Nyitva: Hétfőtől – Csütörtökig: 08-17-ig, Pénteken: 08-16-ig

Bontott alkatrész:
Tel: +36-30-399-2411, +36-30-950- 8608
Email: usedparts@saabbox.com
Nyitva: Hétfőtől – Csütörtökig: 09-17-ig, Pénteken: 09-16-ig

Szerviz részlegünk vállalja minden SAAB típusra (900, 9000, 9-3, 9-5, 9-3 SS) gyári technológiával végzett műszeres diagnosztikát, állapotfelmérést valamint szaktanácsadást. Szervizünk két beállással épült ki, melyet bővíteni szeretnék, hogy SAAB tulajdonosok igényeit ki tudjuk elégíteni. Szakképzett és több éves tapasztalattal rendelkező összeszokott csapat várja a kedves ügyfeleket. Szervizünk gyári szervizfelszereltséggel van felszerelve, kollégáink a technikai fejlesztések naprakész ismereteivel rendelkeznek.

Vállaljuk személyautók revíziós karbantartását, valamint motor, fék, futómű, elektromos alkatrészek, karosszéria, fűtés és klíma javítását eredeti gyári alkatrészekkel, valamint utángyártott alkatrészekkel rendkívül kedvező árakkal!

Szolgáltatásaink:

  • Állapotfelmérés
  • Átvizsgálás, hibafeltárás
  • Motordiagnosztika
  • Szoftver frissítés, computeres elemzés
  • Vizsgára való felkészítés
  • Műszaki vizsga ügyintézés

 

F (2014.01.21)
Nekem 6 éve van Saabom. Az elejétől kezdve hozzájuk vittem szervizeltetni az autómat. Korrektek,gyorsak,pontosak és nem utolsó sorban NEM DRÁGÁK!!! Minden eddigi problémámat orvosolni tudták,volt,hogy telefonon keresztül. Ha munka közben valamit látnak még,amit esetleg csinálni kellene,nem cserélik ki önkényesen,hanem hívnak telefonon,hogy megcsinálják-e? Igy nincsenek meglepetések. Szóval csak ajánlani tudom őket. Egy jobb ügyfél tér kellene,ami pl fűtött,és akkor is nyitva van,ha ők éppen nem tartózkodnak ott.

Cs (2011.06.23.)
Fél éve vásároltam 9.3-as Saab Cabriot. Többször vittem hozzájuk. Nagyon jó a véleményem,ilyen korrekt,megbizható,segitókész csapattal ritkán találkozni. Szerintem az alkatrészáraik a legjobbak,és rengeteg bontott cuccuk van megfelelö árakon.

J (2011.05.13.)
A családomnak 9 éve vannak Saabjai, jelenleg 2db és most a lányom is vett egyet. 5 éve ismerem Őket de az Én tapasztalatom az hogy alkatrész árakban Ők a legjobbak, főleg hogy mindenük van. Nem hiába vásárol Tőlük bontott alkatrészeket más Saabos cég,ennek már többször szemtanúja voltam. A garanciákat rendesen betartják, nem mint más használt alkatrésszel kereskedők(bontók),akik elég durván elszokták zavarni az ügyfeleket. A szervizesek korrektek,rossz tapasztalatom nincs.

G (2009.01.07.)
1,5 éve van Saab 95-öm. A hely ahol vettem nagyon átvágott és sok szervizre volt/van szükségem az autóm használhatóságára. Többször voltam náluk korrektek és segítőkészek. Az árakról annyit, hogy amikor az autót választottam tudtam,hogy nem lesz olcsó de az autóm nem középkategóriás jármű. Tisztességes csapat jó hozzáértéssel.