SAAB-TALÁLKOZÓ – 2024. 06. 21–06. 23. – SASRÉTI VADÁSZKASTÉLY

Kedves Barátunk!

Ahogy már megszokhattad, minden évben más és más vidékét fedezzük fel hazánknak. Idén a Dunántúli-dombságot célozzuk meg, annak is a legszebb részét, az Erdőországnak is nevezett Zselicet.

A találkozó helyszínéül az erdő mélyén eldugott gyöngyszem, a több mint 110 éves Sasréti Vadászkastély szolgál majd. A Zselici Csühögőn fedezzük fel a környéket, majd ellátogatunk Zrínyi Miklós szigetvári várához, és a bevállalósak simogathatnak szelíd gímszarvasokat is.

Szeretettel várunk tehát 2024. június 21. és június 23. között a 42. Saab-találkozónkra!

A részvételi díjat szokás szerint előre kérjük befizetni, hogy az egyes programokat, ebédet, stb. le tudja foglalni a klubunk. A részvételi díjról külön menüpontban tájékozódhatsz. A regisztráció után válasz e-mailben elküldjük a pontos befizetendő összeget. Ezt követően kell a részvételi díjat az egyesület számlaszámára átutalnod.

Figyelem!
Idén a szállásfoglalást közvetlenül a Sasréti Vadászkastély intézi, és természetesen a szállásdíj fizetése is közvetlenül nekik történik. A hétvégén kizárólag klubunk veszi igénybe a szálláshelyet, illetve egyedi árat kaptunk a foglalásra, ezért kérünk mindenkit, hogy foglaláskor hivatkozzon a Saab 900 Klub Egyesületre.
A szállásról – amely idén igazán különleges – külön menüpontban tájékozódhatsz.

Regisztrációs határidő: 2024. április 30.
Bármilyen kérdés esetén keress minket bátran.