SAAB PHOTORALLY 2022

Nem voltunk biztosak benne, hogy összejön, de végül is sikerült. Találtunk egy nagyon hangulatos kis helyet, ahol összejöhetünk délben, így idén is lesz Saab PhotoRally. 2022. december 10-én találkozunk, hogy egy izgalmas vetélkedő keretében töltsük el a szombat délelőttöt, kora délutánt.

A forgatókönyv idén is a szokásos, Budaörsről, az IKEA elől indul a verseny, és körülbelül 45 kilométert kell autózni egy meghatározott útvonalon, míg Etyekre nem értek. A Dvorák Vendégudvar lesz a végállomás, ott elköltjük az ebédet, és ott lesz az eredményhirdetés is.

Aki még nem volt ilyen vetélkedőn, annak feltétlen ajánlom, aki meg már részt vett, az úgyis tudja, hogy nem hagyhatja ki.

Az eseményen való részvétel ingyenes, csupán az ebédetek árát kell fizetni. Kérlek benneteket, hogy ha jönnétek, akkor az alábbiakban feltétlenül regisztráljatok, mert csak így érvényes a jelentkezés. A regisztráció után az egyesületünk számlájára előre kell elutalni az általatok megrendelt ebéd árát.

A regisztráció határideje szűkös: 2022. 12. 02.

TERVEZETT PROGRAM:

 • 09:00 Találkozó a budaörsi IKEA parkolójában
 • 09:30-tól indítjuk a csapatokat a Saab PhotoRally 2022-re
  A vetélkedő útvonalának hossza körülbelül 65 km. Fizetős szakaszra nem visszük a versenyzőket
 • 12:00-től ebéd a célállomáson, a Dvorák Vendégudvarban (2091 Etyek, Újhegy)
  Választható menük:
  – tepsis-bőrös malacsült hagymás törtkrumplival, vörösboros-körtés párolt lila káposztával, desszertnek házi almás pite – 5800 Ft/adag
  – mézes mustáros csirke rizi-bizivel, salátával, joghurtos mézes dresszinggel, plusz almás pite – 5400 Ft/adag
  – grillezett zöldségek grillezett camemberttel, áfonya lekvárral, plusz desszert – 5200 Ft/adag
  – gyerek menü: milánói sertésborda desszerttel – 4500 Ft/adag
  Az ebédet előre kell megrendelni és fizetni.
 • 13:30 Eredményhirdetés
 • 15:00 A találkozó zárása


Fontos! Kérjük, mindenki hozza magával hologramos tagsági kártyáját, mert tagdíjbefizetés esetén a helyszínen érvényesítjük 2023-ra.
Programváltozás jogát fenntartjuk.

PhotoRally játékszabálya

Indulás előtt minden résztvevő csapat kap egy feladatlapot képekkel és a hozzájuk tartozó kérdésekkel. A játék célja, hogy a versenyzők úgy tegyék meg a megadott útvonalat, hogy közben figyeljenek környezetükre, az utat szegélyező épületekre, műtárgyakra, táblákra is. (Például: a képen látszik egy ház homlokzata. A kérdés: milyen színű mellette a kerítés – minta feladatlap letöltése.)
A PhotoRally kérdéseit úgy válogattuk össze, hogy ritkán kelljen kiszállni az autóból, de előfordulhat, hogy néhány esetben le kell lassítani vagy megállni a tökéletes válasz érdekében. Válaszaid a kérdésre feleljenek, olvashatók, tömörek legyenek, a találgatásokat nem pontozzuk. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján idén kicsit nehezítettünk a feladványokon, ezért időnként nem árt, ha nemcsak szemfüles, de találékony is vagy.
Nehezítésként a tereptárgyak képei nem abban a sorrendben találhatók a feladatlapon, mint ahogy az út során azok egymás után következnének, valamint nem feltétlenül abból a szögből vanna

A létszám betelt, a regisztráció lezárult!