Saab PhotoRally 2015 + téli találkozó, 2015. december 19. – Dobogókő

2008-ban a téli találkozónk Dobogókőn volt. Hideg volt és esett a hó, ahogy egy téli találkozón illik. Az idegenvezetőnk akkor fel sem tudott jönni a helyszínre, így a szervezett túra elmaradt. Már akkor elhatároztuk, vissza fogunk térni, és ez az idő most érkezett el. 2015-ben a téli vetélkedőnk végállomása és a téli találkozó Dobogókőn lesz december 19-én.

A Saab PhotoRally 2015 vetélkedő Budakalászról indul, és a végállomás a Walden Hotel lesz Dobogókőn. A hotelben ebédelünk, és itt lesz az eredményhirdetés, valamint a szokásos év végi egyesületi beszámoló is. Két levesből és három főételből választhatunk előre regisztrálás alapján. A menü tartalmazza a desszertet és egy üveg ásványvizet. A menü ára: 2900 Ft/fő, a gyermek menü: 1800 Ft. A fizetés egyénileg történik.

MENÜ:

Leves:

A – Jókai bableves
B – Zöldségleves

Főétel:

C – Roston sült csirkemell mozzarellával és paradicsommal + párolt zöldség és rizs
S – Sertésborda sonkás gombaraguval és sült burgonyával
V – Parajos ricottás tortellini sajtmártással

Desszert:

Somlói galuska

G – Gyerekmenü:

Zöldségleves
Kis adag rántott hús sült burgonyával
Somlói galuska

Kérjük, a regisztrálás alkalmával mindenki pontosan jelölje meg, milyen menüt szeretne, mert a konyhának előre le kell adnunk a listát, hogy felkészülhessenek.

Tervezett program:

10:00 órakor találkozó a budakalászi OBI barkácsáruház parkolójában
10:30-tól indítjuk a csapatokat a Saab PhotoRally 2015-re
Útvonal: Budakalász OBI parkoló – Budakalász – Pomáz – Pilisszentkereszt – Dobogókő. TÉRKÉPEN
A teljes út hossza körülbelül 26 km.
12:00 órától ebéd a célállomáson, a Walden Hotel éttermében (2099 Pilisszentkereszt-Dobogókő, Fény utca 1.)

Az ebéd előrendelés alapján készül, a fizetés egyénileg történik.
13:30 Eredményhirdetés
14:00 órakor a SAAB 900 KLUB MAGYARORSZÁG Egyesület évi rendes közgyűlést tart a Walden Hotel éttermében. Minden egyesületi tagunkat szeretettel látjuk.
Napirendi pontok:

– éves beszámoló

– jövő évi tervek, változások


A Saab 900 Klub Egyesület jövőbeli munkáját szeretnénk jobbá tenni, ezért aki elhivatottságot érez arra, hogy egy kicsit komolyabban részt vegyen a klub munkájában, az gondolja át, hogy miben tudna segíteni, és azt a közgyűlésen jelezze.
15:00 Igény és időjárás függvényében séta a dobogókői Táltos úton.
16:30 Találkozó zárása.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Fontos! Kérjük, mindenki hozza magával hologramos tagsági kártyáját, mert tagdíjbefizetés esetén a helyszínen érvényesítjük 2016-re.

Kérjük, regisztrációval segítsétek a szervezők munkáját az alábbi linken:

A regisztráció befejeződött!

PhotoRally játékszabálya

Indulás előtt minden résztvevő csapat kap egy feladatlapot képekkel és a hozzájuk tartozó kérdésekkel. A játék célja, hogy a versenyzők úgy tegyék meg a megadott útvonalat, hogy közben figyeljenek környezetükre, az utat szegélyező épületekre, műtárgyakra, táblákra is. (Például: a képen látszik egy ház homlokzata. A kérdés: milyen színű mellette a kerítés – minta feladatlap letöltése.)

A PhotoRally kérdéseit úgy válogattuk össze, hogy lehetőleg ne kelljen kiszállni az autóból, de előfordulhat, hogy néhány esetben le kell lassítani vagy megállni a tökéletes válasz érdekében. A válasznak tömörnek és rövidnek kell lennie, a legtöbb esetben egy szó elég.

Nehezítésként a tereptárgyak képei nem abban a sorrendben találhatók a feladatlapon, mint ahogy az út során azok egymás után következnének, valamint nem feltétlenül abból a szögből vannak fényképezve, ahogy az az autóból látszik. Még az is előfordulhat, hogy egy utcába kell belesni, vagy hátra kell nézni. Mivel a keresés elterelheti a figyelmet a vezetésről, ezért egyszemélyes csapatokat nem indítunk. Feltétlen javasoljuk, hogy egy csapatban legalább két vagy több versenyző induljon.

A túra nincs időhöz kötve, a sebességhatárok túllépése tilos, a közlekedési szabályokat a PhotoRally alatt is fokozottan be kell tartani.

Az a csapat nyer, aki a legtöbb kérdésre ad helyes választ.

A találkozó képgalériája:

Saab-találkozó – 2015. 12. 19. – Dobogókő