Saab 900 Klub tagság

Ha a Saab 900 Klub tagja szeretnél lenni kérlek figyelmesen olvasd végig az alábbi tájékoztatót:

Regisztrációkor a Saab 900 Klub Magyarország Egyesület tagjai közé kéred felvételedet. Az érvényes tagság feltétele, hogy regisztrálj a saab900.hu oldalán, elfogadjad az egyesület Alapszabályát illetve befizesd a 7000 Ft éves egyesületi tagdíjat.  Ezzel a befizetéssel a  Saab 900 Klub Magyarország Egyesület működését támogatod. A  pénzt az egyesület működésére, banki költségekre, könyvelőre, az alapvető költségek fedezésére szolgál. Ebből próbáljuk fedezni a rendezvényeink költségének egy részét is. Az egyesületi tisztségviselők társadalmi munkában dolgoznak, juttatást ebből az összegből nem kapnak. Az egyesület gazdálkodásával kapcsolatos beszámolókat külön menüpontban ide kattintva találod.

Az éves tagság folyó évre vonatkozik, azaz a díj a befizetés évére szól, függetlenül a befizetés időpontjától, így mindegy, hogy januárban vagy szeptemberben történik a befizetés, az adott év december 31-ig érvényes. Az éves megújítást január 10-ig kérjük megtenni. Minden fizető klubtag dombornyomott, névre szóló, sorszámozott tagsági kártyát kap. A tagsági éves érvényesítését számozott hologramos matricával végezzük.

A tagsági díj befizetése:

  • Átutalással az egyesület OTP Bank 11705998-21282364 számlaszámára (A megjegyzésben kérjük tüntesd fel a neved)
  • Személyesen a legközelebbi találkozón, összejövetelen.

A jelentkezés menete:
Ha klubtag szeretnél lenni, kérlek pontosan töltsd ki a regisztrációs űrlapot.  Az adatok kitöltésénél kérünk, használj ékezetet illetve tartózkodj a csupa nagybetűs írástól. A csillagdal jelölt adatok kitöltése kötelező.

A regisztráció után automatikusan a várakozó tagok listájára kerülsz, a regisztráció végleges elfogadásának feltétele a befizetett tagdíj. Amennyiben ez átutalással történt, akkor amint megérkezik a klub bankjától az értesítés, élesítjük tagságodat.
Az adminisztrátornak jogában áll, hogy a valótlannak tűnő adatokat kiszűrje, és ellenőrizze a jelentkezés hitelességét.

Ha még nem rendelkezel tagsági kártyával akkor a tagsági díj beérkezése után megkezdjük legyártását. A műanyag kártyák gyártása sajnos hosszadalmas művelet, a jelenlegi gyakorlat szerint legalább 5 új tagot kell megvárnunk, hogy gazdaságosan gyártható legyen. Ez akár több hónapos csúszást is jelenthet, ezért 2018-tól bevezettük az ideiglenes nyomtatott papír alapú tagsági kártyát mely maximum 3 hónapig érvényes. Ha másként nem beszéljük meg, ezt a kártyát is postán fogod megkapni, ezért fontos, hogy a regisztrációkor pontos postacímet adj meg.

Az elfogadott regisztráció után a saját adatlapodon kérünk írj egy mondatot magadról, tölt fel egy profil képed és egy fotót az autódról. Az ott látható fogaskerék ikonra kattintva módosíthatod az adataidat is. Ha elfelejtetted a jelszót akkor használd a jelszó emlékeztető lelhetőséget.

Személyes adataid (cím, telefonszám) az oldalon nem jelennek meg, adataidat a klubvezetőség bizalmasan kezeli! Kizárólag a Saab 900 klubbal kapcsolatos dokumentációk postázására használja fel, harmadik személy részére ki nem adja. Az adatkezelési tájékoztatót ide kattintva olvashatod.

Ha klubtag szeretnél lenni választ a “Regisztráció” menüpontot, vagy kattints ide! a