Saab 900 Klub tagság megújítás

Minden klubtagunknak boldog új évet kívánunk! Az év eleje a klub életében azt is jelenti, hogy rendezzük a Saab 900 klub tagságának sorait, egyben elérkezett a 2019-es tagdíjak befizetésének ideje. A decemberi Saab PhotoRally-n sokan már meg is tették ezt, illetve január első napjaiban érkeztek az utalások. Az érvényesítő matricákat a találkozón személyesen adtuk át, illetve az utalást választóknak már postáztuk.

Aki még nem tette meg, és 2019-ben a Saab 900 Klub tagja szeretne lenni, azt kérjük, fizesse be a 7000 Ft tagsági díjat. Amennyiben nem szeretnél tovább a klub tagjai közé tartozni, akkor kérünk, ezt jelezd számunkra, és adataidat, profilodat véglegesen töröljük.

Bővebb információ a tagdíj befizetéséről: https://saab900.hu/saab-900-klub-tagsag/

A klub honlapján idéntől csak az aktív, azaz a 2019-es érvényes tagsággal rendelkező tagok láthatók, a függőben lévő jelentkezők nem. Ettől függetlenül természetesen a profilodba be tudsz lépni, azon bármit tudsz módosítani. Ezúton szeretnénk kérni tagjainkat, hogy aki még nem tette, töltse fel profilját, ezzel is szebbé téve a klub honlapját.