Saab 900 Klub tagság megújítás – 2023

Minden klubtagunknak boldog új évet kívánunk! Ahogy év elején szoktuk, ilyenkor rendezzük a Saab 900 klub tagságának sorait, egyben elérkezett a 2023-as tagdíjak befizetésének ideje. A decemberi Saab PhotoRally-n sokan már meg is tették ezt, illetve január első napjaiban érkeztek az utalások. Az érvényesítő matricák is megérkeztek, akik a tagsági díjat befizették, azok a napokban várhatják a postán.

Kell néhány új kártyát is legyártatnunk, így akinek esetleg elveszett, és szeretné pótolni, azt kérjük, postafordultával jelezze nekünk.

Aki még nem tette meg, és 2023-ban a Saab 900 Klub tagja szeretne lenni, azt kérjük, amint tudja, fizesse be a 7000 Ft tagsági díjat.

Tudjuk jól, hogy mostanában minden megdrágult, de úgy határoztunk, hogy nem emeljük a tagdíjat.

A Saab 900 Klub Magyarország nonprofit szervezet, a befizetett tagdíjat a klubműködésére és a találkozók szervezésére fordítjuk. Természetesen ez az összeg nem elég, hogy színvonalas találkozókat rendezzünk, általában mindig vannak támogatóink, akik anyagilag is hozzájárulnak a lebonyolításhoz. Bízunk benne, hogy ez a jövőben is így lesz.

2023-as örömhír
Klubtagjaink 2023-tól a Bárdi-kedvezményhez hasonlóan a Szakál Metál-nál is kedvezményesen tudnak vásárolni. A részletekről hamarosan.

Amennyiben nem szeretnél tovább a klub tagjai közé tartozni, akkor kérünk, ezt jelezd számunkra, és adataidat, profilodat véglegesen töröljük.

Bővebb információ a tagdíj befizetéséről: https://saab900.hu/saab-900-klub-tagsag/