Támogatók

Az idei nyári Saab találkozó fő támogatója a két legnagyobb független Saab szerviz, a Saabszerviz.hu és a Sziki Car.

Az találkozó további támogatói: - Saab Shop webáruház
- DTK Turboszerviz
- Saab Povila
- Intruder - digitális nyomás
- Nyomdalabor.hu
- PRINTek Patron & Toner

A találkozó nyomtatott doku- mentumait 100%-ban újrafel- használt papírra és az PRINTek újratöltött festékkazettáival készítjük.

Kedves Barátunk!

A Saab 900 Klub Magyarország Egyesület szeretettel meghív téged és családod 2018. június 8-10-én Zemplén sűrű erdejében megbújó Rókabérc vadászházba, a 31. Saab-autóstalálkozóra.

A nyári Saab-találkozónk 2018-ban is háromnapos, június 8. péntek délután 16 órától június 10. vasárnap 13 óráig tart.

Idén a program a megszokottól eltérően alakul. A szombati napra egy várlátogatással és egyéb programokkal egybekötött közös autóstúrát szerveztünk Telkibányára.

Továbbá fontos változás az is, hogy az idei találkozó részvételi díját előre kell befizetni. A részvételi díj fedezi a találkozó ideje alatt az étkezéseidet és a program szerinti belépőjegyeket és költségeket. Így kedvezményesebb árakat sikerült kialakítanunk, és neked is kényelmesebb. Csupán az italodról kell gondoskodnod.

Tehát, most nem elegendő csak regisztrálni, hanem a részvételi díjat az egyesület számlaszámára át kell utalni. Csak ebben az esetben lesz érvényes a regisztrációd. A találkozó részvételi díja függ attól, hogy klubtagunk vagy-e, valamint attól, hogy két vagy három napon, illetve hány fővel veszel részt az eseményen. Ha csak szombatra érkezel, akkor is a szombat-vasárnapi díj vonatkozik rád.
A részvételi díjról külön menüpontban tájékozódhatsz.

A regisztráció zárása: 2018. június 1.

Boldogkői Vár