Maptun Budapesten

Frissítés! A Maptun tuning napok Budapesten elhalasztva Fredrik elfoglaltsága miatt (Ünnepek, Karácsony, család, stb.) A két követekező lehetséges időpont: Január közepe-vége vagy Március közepe?! Kérem hogy jelezzétek,akik érintettek a dolgoban,hogy melyik időpont lenne nekik jobb! Köszönettel a szervezők!

Most itt az alkalom, hogy aki komoly autót akar építeni a Saabból, elgondolkodjon a tuningon. Ritkán van rá lehetőség, hogy Fredrik Bengtsson élőben tuningolja és programozza fel szeretett autóinkat. Természetesen a Stage 1-től a Stage 6-ig bármi jöhet, de mivel még nem tudjuk pontosan hány napot tölt hazánkban és milyen sorrendben, hány autót vállal be naponta. Csupán tájékoztatás képen jelezzük az eseményt. Ha nagy lesz az érdeklődés valószínűleg limitálva lesz a létszám.

Ha valaki komolyabb hardverváltoztatásra készül, idejében vásárolja meg és építse be a cuccokat! Nyilván egy Stage 1-2-3 esetében ilyenről nincs szó. A tervek szerint a komolyabb épített autók tuningja elsőbbséget élvez majd, de bizonyára lesz idő az alap tuningokra is. Árakat még nem tudni, de Mantorp igyekszik minél jobb árakat kiharcolni.

A konkrét részleteket a továbbiakban a Saab 900 Klub oldalán is megtaláljátok majd. Ezt az egész rendezvényt szervezést Almási Zoltán alis Mantorp koordinálja. Ha valakinek kérdése van vagy jelentkezni szeretne azt a gmalma@gmail.com címen tudja megtenni.