Majdnem féláron a Bárditól

2013. április 2-tól a Bárdi Autó alkatrész kereskedői hálózat üzleteiben az eddigi 30% helyett 40%-os kedvezménnyel vásárolhatunk. Az alkatrészek vásárlása nem kizárólag csak a Saab specifikus alkatrészekre terjed ki, több mint 180 beszállító terméke közül választhatunk, sőt, akár motorkerékpárunkhoz is vásárolhatunk alkatrészeket.

Minden vásárláskor a forgalmazó az egyesület nevére állítja ki a kedvezményes számlát. A fizetés kizárólag készpénzben lehetséges. Saját névre vagy cég részére történő vásárlás a kedvezmény keretein belül nem lehetséges.

Magyarországon 42 saját tulajdonú Bárdi autóalkatrész üzletház várja a Saab 900 Klub tagjait. 2013-ban, már 8 regionális központ (Békéscsaba, Budapest IV. kerület, Budaörs, Érd, Debrecen, Miskolc, Pécs, Szeged) kiemelkedő raktárkapacitása biztosítja azt, hogy 10 keresett alkatrészből 8 azonnal a polcon legyen.

A vásárláskor érvényes klubtagsági kártyára van szükség, amit a kereskedőnek fel kell mutatni, valamint a klub vevőkódjára. A vevőkód megtekintéséhez a saab900.hu oldalra be kell lépned felhasználói neveddel és jelszavaddal. Azután kattints ide!

Jó vásárlást kíván a Saab 900 Klub Magyarország Egyesület!