Alkatrész kedvezmények

Független Saab szervizek, alkatrész forgalmazók kedvezményei Saab 900 Klubtagoknak alkatrészekből.

Saab szervizek kedvezményei esetében klub tagjai jogosultságukat érvényes klubtagsági igazolvánnyal és forgalmi engedéllyel együtt igazolják.
A kedvezmény kizárólag magáncélú felhasználásra vonatkozik, viszonteladói, illetve kereskedelmi tevékenységre nem vehető igénybe. Amennyiben a tagsági igazolvány tulajdonosa és a gépjármű forgalmi engedélyének tulajdonosa nem azonos, a szolgáltató saját hatáskörében dönti el, hogy megadja-e a kedvezményt.

SAAB POVILA

Popovics László  – www.povila.hu

A tagsági felmutatásával, minden SAAB 900 KLUB tagnak egyedi kedvezmény!

Saabszerviz.hu

Győri Dani Gábor

A tagsági felmutatásával, minden SAAB 900 KLUB tagnak 10% alkatrész kedvezmény!

Bárdi Autó

2020 tavaszán a Saab 900 Klub Egyesület Bárdi Autó kedvezménye minden előzmény nélkül megszűnt. Jelenleg folynak a tárgyalások egy hasonló konstrukció kialakítására. Türelmeteket kérjük.

Klubunk 40%-os alkatrész kedvezményben állapodott meg magyarországi autóalkatrész kereskedelem egyik piacvezető szereplőjével a Bárdi Autó ZRt.-vel.
Előfordulhat, hogy bizonyos alkatrészekre nem tudják megadni a 40%-ot (pl.: akkumulátorok) de az alkatrészek zömét ezzel a kedvezménnyel kaphatjuk.
A kedvezmény mértéke a kedvezményadótól függ.

Klubtagjaink a kedvezményeket országszerte személyesen minden kirendeltségben igénybe vehetik. Külföldön a kedvezmény nem él. Webshopból sem lehetséges a rendelés.

Az alkatrészek vásárlása nem kizárólag csak a Saab specifikus alkatrészekre terjed ki, viszont saját névre történő számlázás esetén nem vehető igénybe. Kedvezményes autóvásárláskor a számlát kizárólag a Saab 900 Klub Egyesület nevére állítják ki.

A 40% kedvezmény kizárólag érvényes tagsági kártya felmutatásával és a vevőkód megadásával vehető igénybe. 
A vevőkódot csak regisztrált aktív klubtagok láthatják. Jelentkezz be és kattints ide!