Támogatók

- Rácz Mobil Kft
- Sziki Car
- DTK Turboszerviz
- Saab Povila
- Saab Shop webáruház
- Intruder - digitális nyomás
- Nyomdalabor.hu

A találkozó nyomtatott doku- mentumait 100%-ban újrafel- használt papírra és az PRINTek újratöltött festékkazettáival készítjük.

Szállás

A Börzsöny északi részén, a kemencei erdei vasút végállomásánál, a vadregényes Csarna-völgybe rejtve található idei találkozónk bázisa, a Feketevölgy Panzió. A hatalmas fenyőfákkal körülvett panzióban két-, három- és négyágyas, modern és kényelmes szobák, valamint egy különálló épületben két négyszemélyes apartman vár ránk, melyek mindegyike LED TV-vel, telefonnal, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Térerő nincs. A panzió földszintjén házias ételeket kínáló étterem, valamint egy bár működik. A kertben külső medence, szaunaház és jakuzzi, a tágas, átriumos belső térben pingpongasztal, csocsó áll klubtagjaink rendelkezésére.

A Feketevölgy Panzió Kemence felől közelíthető meg, az utolsó pár száz méteren keskeny, kissé töredezett aszfaltút vezet a végcélhoz.

Szállásárak: Sajnos a helyszníen nincs már szabad szoba, de ne csüggedj, a környékben még találhatsz szállást. Vagy gyere csak a szombati napra.

Az ár tartalmazza a szállást két éjszakára*, a pénteki svédasztalos vacsorát, a szombati reggelit és svédasztalos vacsorát, valamint a vasárnapi reggelit is.

Létszám Elhelyezés Ár
1 felnőtt 1 ágyas 36 000 Ft
2 felnőtt 2 ágyas 48 000 Ft
2 gyerek 2 ágyas 40 000 Ft
1 felnőtt, 1 gyerek 2 ágyas 44 000 Ft
2 felnőtt, 1 gyerek 3 ágyas 58 000 Ft
2 felnőtt, 2 gyerek 4 ágyas 68 000 Ft


Pótágyas elhelyezéssel : 8 000 Ft/gyerek
Idegenforgalmi adó (18 év felett): 300 Ft/fő/éj A helyszínen fizetendő!

0-3 éves korig ingyenes (3 db kiságy rendelkezésre áll)

Figyelem! A szállásszolgáltatás igénybevétele esetén 18 éven felüli vendégek esetében védettségi igazolvány bemutatása szükséges.

*Kizárólag egész hétvégés (két éjszakás) szállásfoglalás lehetséges.

Feketevölgy panzió