Támogatók

- Rácz Mobil Kft
- Sziki Car
- DTK Turboszerviz
- Saab Povila
- Saab Shop webáruház
- Intruder - digitális nyomás
- Nyomdalabor.hu

A találkozó nyomtatott doku- mentumait 100%-ban újrafel- használt papírra és az PRINTek újratöltött festékkazettáival készítjük.

Kedves Barátunk!

Igen, lesz találkozó. A jelenlegi intézkedések lehetőséget adnak, hogy idén megtarthassuk nyári nagy találkozónkat a Börzsönyben. Örömmel várunk tehát minden Saab-rajongót 2021. június 25-27. között a 36. Saab-találkozónkra Kemencére, a Feketevölgybe! A hatályos törvényeket nekünk is be kell tartanunk, így a szálláshely és az étkezés miatt sajnos védettségi igazolványt kell kérnünk minden, 18 éven felüli résztvevőtől.

Olvasd el ezt...
...ha nincs védettségi igazolványod, mégis jönnél a Saab-találkozóra

Ha szombaton el szeretnél jönni a nyári Saab-találkozóra, nincs szükséged védettségi igazolványra. Kizárólag a szállóvendégektől kérünk ilyesmit.
El tudsz jönni velünk a túrára és mivel a Várkapitány étteremnek van terasza, így az ebéd sem okoz problémát. Feketevölgybe visszatérve a programok szabadtéren zajlanak, majd a vacsora is elkölthető a szálló teraszán, sőt a tombolát/díjátadót is kint tartjuk.
Betartjuk az előírt intézkedéseket, de megpróbálunk mindent úgy szervezni, hogy ne legyen hátránya annak, akinek nincs a zsebében egy műanyag kártya. Regisztrálj nyugodtan!

A helyszínt tavaly óta nekünk tartják fenn. A szállást a klub leelőlegezte, a foglalásokat a klub intézi, így a részvételi díjat és a szállás díját is előre kell befizetni. A részvételi díjról és a szállásról – amely tényleg minden igényt kielégít – külön menüpontban tájékozódhatsz. Amennyiben a rendezvényt központi döntés miatt nem tudnánk megtartani, úgy a regisztráció teljes összegét visszautaljuk neked.

Ha szeretnél jönni, nem kell mást tenned, mint regisztrálni, majd egy válasz e-mailben elküldjük a pontos befizetendő összeget és a szükséges információkat a szállásáról. Ezt követően kell az összeget az egyesület számlaszámára átutalnod. A szállásokat a regisztráció sorrendjében tudjuk biztosítani, amíg el nem fogynak a szobák.
Regisztrálni 2021. 06. 14-ig tudsz, kizárólag online, kérjük megértésed.

Feketevölgy Panzió