Támogatók

Az idei nyári Saab találkozó fő támogatója a két legnagyobb független Saab szerviz, a Saabszerviz.hu és a Sziki Car.

Az találkozó további támogatói: - Saab Shop webáruház
- DTK Turboszerviz
- Saab Povila
- Intruder - digitális nyomás
- Nyomdalabor.hu

A találkozó nyomtatott doku- mentumait 100%-ban újrafel- használt papírra és az PRINTek újratöltött festékkazettáival készítjük.

Kedves Barátunk!

Igen, lesz találkozó. A jelenlegi intézkedések lehetőséget adnak, hogy idén megtarthassuk nyári nagy találkozónkat a Börzsönyben. Örömmel várunk tehát minden Saab-rajongót 2021. június 25-27. között a 36. Saab-találkozónkra Kemencére, a Feketevölgybe! A hatályos törvényeket nekünk is be kell tartanunk, így a szálláshely és az étkezés miatt sajnos védettségi igazolványt kell kérnünk minden, 18 éven felüli résztvevőtől.

A helyszínt tavaly óta nekünk tartják fenn. A szállást a klub leelőlegezte, a foglalásokat a klub intézi, így a részvételi díjat és a szállás díját is előre kell befizetni. A részvételi díjról és a szállásról – amely tényleg minden igényt kielégít – külön menüpontban tájékozódhatsz. Amennyiben a rendezvényt központi döntés miatt nem tudnánk megtartani, úgy a regisztráció teljes összegét visszautaljuk neked.

Ha szeretnél jönni, nem kell mást tenned, mint regisztrálni, majd egy válasz e-mailben elküldjük a pontos befizetendő összeget és a szükséges információkat a szállásáról. Ezt követően kell az összeget az egyesület számlaszámára átutalnod. A szállásokat a regisztráció sorrendjében tudjuk biztosítani, amíg el nem fogynak a szobák.
A regisztráció kizárólag online történhet, kérjük megértésed.

Feketevölgy Panzió