21. Saab-találkozó, 2013. június 29-30. – Gyomaendrőd

Nyugat után kelet. Tavaly a Vértesben, most a Hármas-Körös mellett, Gyomaendrődön lesz az idei nyári Saab-találkozó.

2010-ben ünnepeltük a klub alapításának 10. évfordulóját, 2012-ben 10 éves volt a Saab 900 Klub Magyarország Egyesület, illetve az év végi találkozó Ráckevén a 20. Saab-találkozó volt. 2013-ra sajnos nem esik semmilyen nevezetes évforduló, mely kapcsolódna klubunkhoz. Weöres Sándor születésének 100. évfordulója és Horvátország Európai Uniós csatlakozása, sőt még a Vízügyi Együttműködés Nemzetközi Éve sem ad indokot a jubileumra. De nem is kell különösebb érv számunkra egy szokásosan jó, nyári Saab-találkozóhoz.

Talán egy kis újdonság, hogy nem teljesen zárt területen tartjuk az eseményt, hanem a találkozót bevisszük egy nyitott kempingbe, egy népszerű fürdő területére. Ennek szellemében kicsit másként alakulnak a programokat, de a megszokott vetélkedők így sem maradnak el. Sőt 21 óra után miénk a pálya, zárt kapuk mellett esti fürdőzést rendezünk, kivilágított medencében.

A gyomaendrődi hangulatnak megfelelően vizes és nyomdás programjaink is lesznek, ha minden a tervek szerint alakul. De ez úgyis csak az utolsó pillanatban fog kiderülni.

Tehát a lényeg:
21. Saab-találkozó
2013. június 29-30.
Gyomaendrőd

Bővebb információ és regisztráció: http://saab900.hu/gyomaendrod/

Minden érdeklődőt szeretettel látunk.