2019 – Saab-találkozó – Borgáta

Kitörő örömmel és szeretettel várunk minden klubtagunkat a Vulkánság szívébe, egy lazulós hétvégére.
A Saab 900 Klub Magyarország Egyesület szeretettel meghív téged és családod 2019. június 28-30-án Borgátára, a Kemenesalján található termálkempingben rendezett 33. Saab-autóstalálkozóra.

A nyári Saab-találkozónk 2019-ben is háromnapos, június 28. péntek délután 16 órától június 30. vasárnap délig (igény szerint délutánig) tart.

A találkozó helyszínéül szolgáló fürdő kiváló gyógyvizével és medencéivel már maga remek program, amit szombaton egy valódi vulkán felfedezésével színesítünk. Azt pedig, hogy hogyan is működnek ezek a vulkánok, még a témában tájékozottak számára is lenyűgöző módon mutatja be nekünk Magyarország egyetlen vulkanológiai látogatóközpontja, a Kemenes Vulkán Park.

Idén a részvételi díjat és a szállás díját is előre kell befizetni – így tudtunk megegyezni a fürdő üzemeltetőjével. A részvételi díj fedezi a szombati ebédet és vacsorát, a program szerinti belépőjegyet, túravezetést és költségeket. A részvételi díjról külön menüpontban tájékozódhatsz.

A szállással kapcsolatos összes információt (pl. a fürdőbelépőt is tartalmazza a szállásdíj), a még foglalható szobák és faházak listáját a SZÁLLÁS menüpont alatt találjátok.

A regisztráció után mi válasz e-mailben elküldjük a pontos befizetendő összeget és a szükséges információkat a szállásodról. Ezt követően kell az összeget az egyesület számlaszámára átutalnod június 1-ig.

Bővebb információ a találkozó honlapján:
WWW.SAAB900.HU/BORGATA