2018 – Saab-találkozó – Rókabérc

A sorrendben 31. Saab-találkozónk 2018-ban is háromnapos, június 8. péntek délután 16 órától június 10. vasárnap 13 óráig tart. A helyszín megint csak az ország egyik csodaszép tájegysége a Zemplén, ott is a sűrű erdőben megbújó Rókabérc vadászház. Nem is gondolnád milyen meglepetéseket tartogat a helyszín. Nem csak a csodaszép erdei környezet, a közeli tó, hanem külső és fedett medence, szauna, pezsgőfürdő és még ki tudja hány szolgáltatás amit természetesen mind igénybe vehetünk.

Idén a program a megszokottól eltérően alakul. A szombati napra egy várlátogatással és egyéb programokkal egybekötött közös autóstúrát szerveztünk Telkibányára. Továbbá fontos változás az is, hogy az idei találkozó részvételi díját előre kell befizetni. A részvételi díj fedezi a találkozó ideje alatt az étkezéseidet és a program szerinti belépőjegyeket és költségeket. Így kedvezményesebb árakat sikerült kialakítanunk, és neked is kényelmesebb. Csupán az italodról kell gondoskodnod.

Az online klubregisztráció mellett ne feledjél telefonon szobát is foglalni. Ezen a téren gyorsnak kell lenni mert a férőhelyek száma korlátozott.

Remélem minden kérdésedre választ ad a találkozó honlapja, melyet a https://saab900.hu/rokaberc/ címen találsz meg.