a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Babela Zsolt

Babela Zsolt A szerviz 2017 év elején bezárt!Értékelése: 8, 7
Kedves Márkatársak!
A "Szerviz értékelése" funkciót azért hoztuk létre, hogy klubtagjainknak könnyebb legyen a szerviz választás, megtudjuk kinek milyen tapasztalata volt. Tehát, előremutató véleményekre, kritikákra vágyunk, vagyis a "kiloptak 2 liter olajat" abszurditások elbagatellizálják a fórumot, és nem vezetnek sehova. Az ilyen jellegű, név nélküli pocskondiázásokat, szerkesztői hatáskörömből kifolyólag törölni fogom.
Természetesen mindenkivel megeshet, hogy rossz tapasztalatokkal távozik valahonnan, és sérelmesnek ítél valamilyen szolgáltatást, és ennek - ha úgy gondolja a tulajdonos - természetesen publicitást kell kapnia, viszont arra kérek mindenkit hogy névvel és legalább e-mail címmel vállalja fel mondanivalóját. Ezáltal sokkal hitelesebb lesz számunkra is.
Jó és rossz tapasztalatnál, az eset konkrét leírására vagyunk kíváncsi, milyen típusú Saabbal történt és mikor.

Jelenleg a vélemény nyilvánítás még mindig, nyitott külsősök számára is, de a közeljövőben, névvel és legalább valóságos email címmel megjelenő vélemények leadására lesz lehetőség.

Égő Ákos - klubvezető


Szerviz értékelése

Feladó: Balogh Röbert
Kedves Zsolt ës Attila! Szuper minden.köszönöm azt a munkät amit beletettetek a kocsiba.az autö itthon van Stockholm-ban.eljött velünk fël Euröpän ät. 10-böl 11 pont.Maximälis elëgedettsëg.

Értékelés: 10

Feladva: 2015.09.23. 21:48

Feladó: Feri
Zsolti és Attila a nyerő páros! Hihetetlenül ismerik a Saabokat, körültekintőek,rejtett hibákat is elsőre kiszúrják.A hibás alkatrészt nem csak megmutatják, de el is magyarázzák érthetően, hogy miért nem jó, és milyennek kéne lenni, új beépített alkatrészt megmutatják, klímakompresszor végét hangról megmondják! Talán a tenyerüknél is jobban ismerik az SAAB-ot!Baromira bánom,hogy elsőre nem őket választottam! Talán azért, mert nem reklámoznak, ők kapják az ügyfelet és nem ők vadásznak! Megbízhatóak,korrektek,jó alkatrész beszerzési háttérrel! Zsolti inkább a jobb és drágább alkatrészt ajánlja, de a választás jogát rám hagyja,úgy hogy elmagyarázza miért is lenne jobb az amit ajánl! Ja és a Fábiánk kb. 7 éve húzódó lamdaszonda kálváriáját is megoldották nagyon hamar! Kiváló munka! Bár a két kocsira most otthagytunk egy vagyont, de érezhetően jobbak lettek! Ők nem zsiványok, ezért is vannak még ott a szerény kis műhelyben,titkárnő nélkül! Szóval ha elfelejtenek vmit, az arra utal, hogy ők még emberek és nem lehúzós görények! Hirdetem az igét és megtérítem a többi ismerős SAAB-ost hogy hova is vigyék a drágaságaikat! Ja és még valami,kapcsolatrendszerük csak már bevált,korrekt árakon dolgozó egyéneket tartalmaz:polírozás, kárpit tisztítás, alkatrész... Remélem nem kell csalódnom bennük, de eddig nagyon elégedettek vagyunk! Köszönjük Mesterek!

Értékelés: 10

Feladva: 2010.06.30. 11:30

Feladó: Jakab
Úgy látm,hogy csak én értékeltem alá ezt a szervizt.mindenki más 10-est adottnekik.azon gondolkodom,hogy vajon mi vólt a gond,amikor én ott vóltam?!Ezek szerintcsak én voltam unszimpi nekik,vagy az autóm. és tényleg jók .egyébként.

Értékelés: nem adott értékelést

Feladva: 2010.03.03. 10:39

Feladó: Q A
Túl azon, hogy a fenti értékelésekkel, s azok motivációival teljesen egyetértek, még annyit tennék hozzá, hogy nem egyszer voltam kénytelen teljesen lehetetlen időpontban tárcsázni valamelyikük mobilját, s minden alkalommal fogadták a hívást és azonnal segítettek. Előfordult, hogy a DI-panel szombat délután adta fel a küzdelmet. Hívásomra, egyikük otthonról hozott nekem egyet, beszerelte, s mehettem tovább. Bármit, bármikor tökéletesen megjavítottak. Puccos épület, manöken alkatú recepciós, az tényleg nincsen, de azt, amire vállalkoznak, 10-es feletti szolgáltatási színvonalon végzik. Lássuk be, ez a hazai rögvalóban, azért figyelemreméltó különlegesség.

Értékelés: 10

Feladva: 2009.01.22. 15:21

Feladó: Jakab
Atavasszal vóltam náluk,megnyugtattak,hogy nagyon rossz a féltengelye az autómnak,(görbe)nagyon drága a csapágy,nem érdemes újjat,öreg már az autóm. menjek haza nyugodtan,majd hivnak,ha van olcsó bontott cucc. Azóta várom a hívásukat,igaz az autó kész van és tökéletes,hála a Saab-Box-nak.(tavasztól nem hívtak,pedig mondam,hogy kell az autó.)

Értékelés: 1

Feladva: 2008.12.11. 17:28

Feladó: szabi
A legjobb azok közül, ahol eddig jártam. Nagyon korrektek, sok olyan dolgot mondtak el az autóról, amit máshol nem. Amit eddig csináltak, hibátlan, mindig határidő előtt kész voltak. Az ár is ok. Nincs amiért máshová járjak.

Értékelés: 10

Feladva: 2008.10.31. 17:46

Feladó: toget
Azt hiszem elég, ha azt mondom, hogy Miskolcról hordom hozzájuk az autómat.. De azért kifejteném: nagyon korrektek, rendkivül preciz munkát végeznek, nem cseréltetnek feleslegesen semmit, egyáltalán nem volt még gondom velük, mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!

Értékelés: 10

Feladva: 2008.10.28. 22:18

Feladó: Cabeza
Kár, hogy nekem Budapest másik sarka. Boldog voltam, hogy rájuk találtam. Tartják a határidőt, korrektek, megmondják, mit kell kicserélni, bár nem látszik, de különben nagyobb lesz a baj, de azt is megmondják, mi az, amit nem érdemes. Tartják a határidőt, vagy előre megmondják, lehet, hogy lesz 1-2 nap csúszás, mert sok autó futott be. Több szerelést vártam végig náluk, sajátot, másét, láttam, hogy korrektül dolgoznak. Nem jut eszembe semmi negatívum, így nem adhatok kevesebb pontot.

Értékelés: 10

Feladva: 2008.10.28. 02:46

Saját értékelés

Név*

Elérhetőség

Leírás*

Értékelés

Milyen nap van ma? *

Az aktuális nap megadására a kéretlen reklámok szűrése miatt van szükség.
A nap nevét magyarul, ékezettel vagy anélkül fogadja el a rendszer.

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16-os Saab alufelni nyári gumival eladó.

Eladó gyári alufelni nyári gumival. A gumik nem árképzők.Csere is érdekel ráfizetéssel 17-collosra!

További hirdetések