a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Törőcsik Autó

Törőcsik Autó Törőcsik Gábor Saab szervize Szigetszentmiklóson

Szigetszentmiklós
Sas utca 49/b
Telefon: 06-30-411-1660

E-mail: erdekel @ saabtorocsik.huWeb: http://www.saabtorocsik.hu

Értékelése: 9, 5
Kedves Márkatársak!
A "Szerviz értékelése" funkciót azért hoztuk létre, hogy klubtagjainknak könnyebb legyen a szerviz választás, megtudjuk kinek milyen tapasztalata volt. Tehát, előremutató véleményekre, kritikákra vágyunk, vagyis a "kiloptak 2 liter olajat" abszurditások elbagatellizálják a fórumot, és nem vezetnek sehova. Az ilyen jellegű, név nélküli pocskondiázásokat, szerkesztői hatáskörömből kifolyólag törölni fogom.
Természetesen mindenkivel megeshet, hogy rossz tapasztalatokkal távozik valahonnan, és sérelmesnek ítél valamilyen szolgáltatást, és ennek - ha úgy gondolja a tulajdonos - természetesen publicitást kell kapnia, viszont arra kérek mindenkit hogy névvel és legalább e-mail címmel vállalja fel mondanivalóját. Ezáltal sokkal hitelesebb lesz számunkra is.
Jó és rossz tapasztalatnál, az eset konkrét leírására vagyunk kíváncsi, milyen típusú Saabbal történt és mikor.

Jelenleg a vélemény nyilvánítás még mindig, nyitott külsősök számára is, de a közeljövőben, névvel és legalább valóságos email címmel megjelenő vélemények leadására lesz lehetőség.

Égő Ákos - klubvezető


Szerviz értékelése

Feladó: Jakab
Csak jót tudok írni ,nem is értem ,hogy eddig miért nem vittem hozzájuk a gépet..?

Értékelés: 10

Feladva: 2016.10.27. 03:10

Feladó: Baksa Ferenc
Az automata váltóm kezdett el rendetlenkedni, gondoltam jobb megelőzni a bajt, meg amúgy is előbb utóbb fel kellene újítani.Előtte természetesen körbeérdeklődtem, és csak miután az első szerelő aki vállalata volna lebetegedett, az FB csoportból és az Index fórumáról is többen ajánlották hogy jól gyorsan megbízhatóan dolgozik, döntöttem mellette.December közepén egyeztettünk időpontot január 4-re.Kocsit vittem, menetteszt után 10 munkanapra ígérte a váltó belső felújítását. 10 munkanap után kiderült hogy a hidraulikus vezérlés is rossz, azt is cserélni kell.Még 8 munkanap.Az autóért végül január 28-án mehettem.Kipróbáltuk, tökéletes lett, azóta 230km-t mentem vele, semmilyen hibát nem produkált. Ami úgymond nem tetszett: közel egy hónapos idő amíg elkészült. Az első benyomás a műhelyről nem volt túl jó, elég nagy volt a rendetlenség.. A munka viszont tökéletes, amit kértem a váltójavításon kívül pluszba azt is megcsinálták.A többi váltószerelőhöz képest igen jó áron dolgozik. Maga a munka 10-et ér, a sok várakozás -1 , a személyes benyomás mindenkinél más, ezért azt külön nem emelném ki negatív vagy pozitív irányba az értékeléskor..

Értékelés: 9

Feladva: 2016.01.30. 15:10

Feladó: Borók Szabolcs
Megbízható,pontos,korrekt. Csak jót tudok mondani.

Értékelés: 10

Feladva: 2014.05.14. 11:49

Feladó: Speirs
Gyorsak,korrektek,hozzáértők.

Értékelés: 9

Feladva: 2013.01.03. 00:33

Feladó: MortalWombat
Nekem az egyik legfontosabb dolog a rugalmasság volt. Kecskeméti vagyok, viszont megbízható SAAB szerelő nincs a környéken. Az autót reggel 7-kor is tudta fogadni a Törőcsik Úr(a nejem vitte az Ő, és a Töröcsik Úr munkakezdése előtt). Az autón lehetett érezni, hogy a kuplunggal van a baj, az ehhez kapcsolódó tapasztalataim e-mail-ben küldtem meg. Mint kiderült, a kettős tömegű lendkerékkel nem volt baj, mert az nem volt az autómban. (SAAB OG 9-3 2.2 TiD). A kuplungcsere lezajlott, plusz még egy féltengely gumiharang csere is felmerült. Mivel már csak 3 hónapig volt rajta műszaki, éppen ezért egy füst alatt azt is kértem elvégezni. Az időtényező nem volt fontos,mert van a családban egy másik kocsi is, ettől függetlenül az egész projekt átfutása 1 hét lett, amit nem sokallok. A Törőcsik Úr az e-mail-emben foglaltakat próbamenettel ellenőrizte le, a régi problémákat már én sem érzékelem. Az alkatrészárak tekintetében megnéztem a neten több helyen is az árakat. Úgy gondolom, hogy az egész projekt ellenértéke rendkívül korrekt. A nejem, mikor elvitte - szintén reggel - az autót, rá kb. 15 km-re CE lámpa kivillant, motor "hazamenő" üzemmódba váltott. Felhívta a Törőcsik Urat, aki azonnal elment az autóhoz, a helyszínen bemérte Tech2-essel, és megjavította (szétcsúszott egy kábel). Ellenértéket nem kért. Az értékelésemmel a rugalmasságot, a korrekt árat, a korrekt, segítőkész hozzáállást, és a jó munkát pontozom.

Értékelés: 10

Feladva: 2011.06.25. 21:43

Feladó: CBI
Végére jutottunk a 9.5 2300 LPT javításának. Az eredeti hibajelenség az olaj folyása és a motor melegen való indíthatatlansága volt. A második problémára konkrétan a főtengely jeladó cseréjét kértem, az elsőre nem volt megoldási javaslatom. A főtengely jeladó cseréjével első körben a motorikus problémák megoldódtak. De az olajfolyás az megmaradt, dacára a motor teljes szétszedésének, tömítések és csapágyak cseréjének. Közben volt két kuplungtárcsa és egy turbó csere is. A kuplunghoz való hozzányúlás felesleges volt, de az új turbónál valóban nem folyik az olaj és nincs kék füst. A sokadik alkalommal a szemem láttára kicserélték az 'O' gyűrűt az olajszivattyúban és attól a pillanattól mintha megszűnt volna az olajfolyás. Első alkalommal fizettem 330 EFt-ot, utána semmit. Az alapprobléma megoldása kijött volna 20 EFt-ból, de a majd teljes motorgenerál sem volt haszontalan. A szerelők rendesek és segítőkészek voltak. Több alkalommal ott voltam és végignézhettem amit csináltak. Az az anyag amit felszámoltak, biztosan belekerült a gépbe.

Értékelés: 9

Feladva: 2009.10.15. 13:50

Feladó: CBI
Hamarosan befejeződik a SAAB-om javítása, akkor majd adok egy részletes értékelést. Egyelőre a jóindulatra 9-est tudok adni, az eredményre 0-át vagy -1-et.

Értékelés: nem adott értékelést

Feladva: 2009.08.04. 10:11

Saját értékelés

Név*

Elérhetőség

Leírás*

Értékelés

Milyen nap van ma? *

Az aktuális nap megadására a kéretlen reklámok szűrése miatt van szükség.
A nap nevét magyarul, ékezettel vagy anélkül fogadja el a rendszer.

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16-os Saab alufelni nyári gumival eladó.

Eladó gyári alufelni nyári gumival. A gumik nem árképzők.Csere is érdekel ráfizetéssel 17-collosra!

További hirdetések