a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Saab Povila

Saab Povila Popovics Laci műhelye Érden

2030 Érd, Tusnádi utca 42.
Telefon: 06 (30) 250-7010
E-mail: info@povila.hu

Saab 900 guru Cikk Popovics Laciról a TotalCar-on. (2002. 01. 30.)

Web: http://www.povila.hu

Értékelése: 8, 9
Kedves Márkatársak!
A "Szerviz értékelése" funkciót azért hoztuk létre, hogy klubtagjainknak könnyebb legyen a szerviz választás, megtudjuk kinek milyen tapasztalata volt. Tehát, előremutató véleményekre, kritikákra vágyunk, vagyis a "kiloptak 2 liter olajat" abszurditások elbagatellizálják a fórumot, és nem vezetnek sehova. Az ilyen jellegű, név nélküli pocskondiázásokat, szerkesztői hatáskörömből kifolyólag törölni fogom.
Természetesen mindenkivel megeshet, hogy rossz tapasztalatokkal távozik valahonnan, és sérelmesnek ítél valamilyen szolgáltatást, és ennek - ha úgy gondolja a tulajdonos - természetesen publicitást kell kapnia, viszont arra kérek mindenkit hogy névvel és legalább e-mail címmel vállalja fel mondanivalóját. Ezáltal sokkal hitelesebb lesz számunkra is.
Jó és rossz tapasztalatnál, az eset konkrét leírására vagyunk kíváncsi, milyen típusú Saabbal történt és mikor.

Jelenleg a vélemény nyilvánítás még mindig, nyitott külsősök számára is, de a közeljövőben, névvel és legalább valóságos email címmel megjelenő vélemények leadására lesz lehetőség.

Égő Ákos - klubvezető


Szerviz értékelése

Feladó: Édes Balázs
új autóval, tucatmunkára, gyors, formális kommunikációra vágyóknak nem ajánlom, mindenki másnak annál inkább. közvetlen, emberi hozzáállás, az autók szeretete, gondosság, végtelen szabadtéri árukészlet és tudásanyag. már a második OG900-ast használom (épp 10 éve), és mindig szerettem ide járni, a szent autók szentélyébe. néha nehéz a kapcsolatfelvétel, néha sokat kell várni, nagyon sokszor meg éppen fordítva - emberi az egész. ha tényleg jót akarsz, és öreg autóval, odafigyelve szeretnél járni, itt találod a megoldást.

Értékelés: 10

Feladva: 2016.11.29. 11:07

Feladó: Borók Róbert
Már három típust is kipróbáltam 99 GL-el kezdtem aztán jött egy régi 900-as majd mostanság sikerüt a régóta áhított 900 kabrio nem kis köszönet érte Popovics úrnak tehát egy ideje már ismerem illetve mióta ismerem már csak hozzá megyek mert addíg volt rossz tapasztalat. Remélem még sokáig járhatok hozzá a bojgó legkorrektebb szerelője még ha mind esetleg nem is ismerem.

Értékelés: 10

Feladva: 2014.09.27. 18:03

Feladó: Endre
Sajnos,ha csak a hirnév miatt mennél oda ne próbálkozz nem vaszi fel a telefont senki,akár 1 órán keresztűl,odatalálni meg lehetetlen..

Értékelés: 3

Feladva: 2013.08.22. 12:31

Feladó: Szabó Balázs
Lacibá és csapata igazi SAAB-os. Rénézésre mondja a cikkszámot és az évjáratot, igazi lexikon. Az évek és a tapasztalat szinte mindenhol megmutatkozik. Nekem egy komplett blokkfelújításon esett át a 9000-es, na meg még 1-2 dolog. SAAB-nál mindig van mit csinálni :-). Ha probléma akad a SAAB-bal akkor azért, ha nem akkor azért nézek ki a Tusnádi utcára. Ha Lacibá éppen nem rohan, akkor szívesen elbeszélget bárkivel akár órákat. Lehet elfogult vagyok, de okkal. Csak így tovább!

Értékelés: 10

Feladva: 2012.08.31. 13:49

Feladó: Mario
Mindenkinek, aki gondos kezekben szeretné tudni SAAB-ját: Lacinál nem csupán hozzáértésről van szó, amihez kétség nem fér. Emberségről, segítőkészségről, kedves, nyugodt légkörről, becsületes gondos hozzáállásról is, amivel nem sűrűn találkozhatunk egy autószerelő műhelyben manapság. 4 kontinens 5 országában éltem, vezettem, mindenhol volt autóm, és mindenhol javíttattam, de mindezt egy helyen csak a Tusnádi utcában tapasztalhattam. 16 éve hordom ide autóimat, nem véletlenül. Köszönöm Laci, köszönök minden segítséget, "túlórát", és egyebeket, amit magyarországi életemben kaptam (kaptak autóim) szervizedben! Most ismét idegenben folytatom, bárcsak magammal vihetném a Povilát mindenestül!!!

Értékelés: 10

Feladva: 2011.02.08. 00:15

Feladó: DM
Sajnos nekem kétoldalú tapasztalatom van. Én egyszer vittem hozzájuk öreg 9000esemet. Nagyon nehezen lehetett őket elérni, tájékozódni hol tart a jármű a szervizelésben. És más szervizhez képest nagyon lassan készült el a jármű. Azt kell mondjam hogy több nehezebben megoldható dolgot is sikerül kijavítaniuk, de voltak olyanok amiről vagy megfeledkeztek vagy amivel egyszerűen nem volt kedvük foglalkozni. Így pár kulcsfontosságú javítás elmaradt. Az árak korrektek voltak. Nem voltak meglepetés költségek, viszont nem éreztem a többek által leírt törődést és hogy fontos lenne egy új kliens megtartása. Így az újabb járgányomat nem szívesen vinném hozzájuk.

Értékelés: 5

Feladva: 2009.11.23. 14:30

Feladó: Nagy Gyula
apróbb cseprőbb alkatrészeik is vannak raktáron,de ha nincs órák alatt szereznek! Mindenre van megoldásuk!

Értékelés: 10

Feladva: 2009.10.28. 13:09

Feladó: Pós Gábor
Egyszer régen, mikor még VW bogarakat nyúztam, olyan szervizről álmodtam, ahol nemcsak értenek az autóhoz, hanem szeretik is azokat. Nos, a Saab esetében ezt megtaláltam Laci bácsiban és csapatában. Profi hozzáértés, a szakma és az autó szeretete, mosoly a tulajnak és varázslat, amikor már el vagy kenődve, hogy autó nélkül maradsz... Mindez tisztességes áron, nagydumás felár nélkül. Öröm ide járni! 10x 10 pont!

Értékelés: 10

Feladva: 2009.04.23. 14:47

Feladó: APeter01
Az egyetlen olyan szervíz a XXI. században, ahol még értenek "AZ AUTÓhoz", ahol hétvégén is szóbaállnak és feltétel nélkül segítenek a bajbajutott emberen és ezt szívesen teszi(ik) és reményt adnak. Nem utolsó sorban még felismerik a csavarhúzót.

Értékelés: 10

Feladva: 2008.12.06. 15:39

Feladó: Orosz Gergő
Laci bácsi nagyon rendes,segitökész szerelő, igazi PROFI!!! Bármit megold,mindenhez nagyon jól ért. Az árai monthatni kicsik a többihez képest. És ami a legfontosabb, az az,hogy Ö igazán szereti a Saabokat!Az én értékelésem CSILLAGOS TÍZES!

Értékelés: 10

Feladva: 2008.10.28. 16:59

Feladó: Cabeza
Egy marék csavart hagytak ki a kocsiból, amit legalább megtaláltam a kézifék alatti kosárkában, amikor két hét csúszással átvehettem az autót. Nem húzták meg a motortartó bak csavarját. Nem értenek 9000-eshez, mégis elvállalták. Azokat az apró műanyag elemeket, amiket újra kell cserélni ahhpz, hogy legyen mibe visszatekerni a csavarokat, na azokról nem is tudják, hogy ki kellene cserélni őket. Csak a nevük, hírük miatt ne menj ki Érdre.

Értékelés: 6

Feladva: 2008.10.28. 02:40

Feladó: Járomi Csaba
Laci bácsi és csapata olyan szerelők, akihez aggódásmentesen viszem az autót. Ha kicsit nehéz is elérni néha, eddig mindig, minden apróbb - vagy nagyobb gondomat megoldották. Baráti árak, családias légkör. Mintha olyan rokon javítaná az autódat, aki ért is hozzá, nem kicsit. Ha értitek mire gondolok...

Értékelés: 10

Feladva: 2008.10.27. 19:00

Feladó: Nyirő Viktor
Bármi bajom van, bármikor, mindig számíthatok rájuk. Lelkiismeretesek, és nagyon kedvesek. Olyan problémákat is megoldanak, amikre a többiek a fejüket vakarják. Nincs az a pénz vagy bármi más, ami miatt ne hozzájuk járnék!

Értékelés: 10

Feladva: 2008.10.27. 14:59

Feladó: Szőke Csilla
Sosem vinném máshová az autóm. Itt mindig lelkiismeretesen átézik a Saabomat, akkor is, ha csak olajcserére viszem és ha valami nagy gebasz van el sem engednek, amíg meg nem javítják. Imádok ott lenni, mert mindig jó a hangulat, baráti a légkőr. Nem is tudom, mi lenne a Saabommal a Povila nélkül.

Értékelés: 10

Feladva: 2008.10.27. 12:22

Feladó: Héjj Demeter
Wolf vagyok, a problémamegoldó. HA már senki sem csinálja meg, sőt tovább rontja, és végleg feladtad, hozdd ide. Föleg ha van másik autótd amivel jársz. Előb utóbb (inkább utóbb) kész lesz.

Értékelés: 9

Feladva: 2008.10.27. 12:10

Saját értékelés

Név*

Elérhetőség

Leírás*

Értékelés

Milyen nap van ma? *

Az aktuális nap megadására a kéretlen reklámok szűrése miatt van szükség.
A nap nevét magyarul, ékezettel vagy anélkül fogadja el a rendszer.

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16" lemezfelni+téligumi

16"lemezfelni tèligumival. Antracid szürke, centírozva eladó Saab 9-5 -ön voltak.

További hirdetések