a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Polár Mobil Kft. - MEGSZŰNT!

Polár Mobil Kft. - MEGSZŰNT! Volt SAAB Regionális Központ, Közép-Európa. Ma már csupán alkatrész értékesítést végeznek. A szervizeléseket a Wallis vette át.

Központi bemutatóterem és szerviz a 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 5. szám alatt volt.
Ma már Wallis Automotive Europe néven itt találhatóak meg:

2051 Biatorbágy, Budai út. 16.
t: (36-1) 451-4851
f: (36-1) 550-0185

info@wae.hu
http://wae.huWeb: http://www.saab.hu

Értékelése: 7, 3
Kedves Márkatársak!
A "Szerviz értékelése" funkciót azért hoztuk létre, hogy klubtagjainknak könnyebb legyen a szerviz választás, megtudjuk kinek milyen tapasztalata volt. Tehát, előremutató véleményekre, kritikákra vágyunk, vagyis a "kiloptak 2 liter olajat" abszurditások elbagatellizálják a fórumot, és nem vezetnek sehova. Az ilyen jellegű, név nélküli pocskondiázásokat, szerkesztői hatáskörömből kifolyólag törölni fogom.
Természetesen mindenkivel megeshet, hogy rossz tapasztalatokkal távozik valahonnan, és sérelmesnek ítél valamilyen szolgáltatást, és ennek - ha úgy gondolja a tulajdonos - természetesen publicitást kell kapnia, viszont arra kérek mindenkit hogy névvel és legalább e-mail címmel vállalja fel mondanivalóját. Ezáltal sokkal hitelesebb lesz számunkra is.
Jó és rossz tapasztalatnál, az eset konkrét leírására vagyunk kíváncsi, milyen típusú Saabbal történt és mikor.

Jelenleg a vélemény nyilvánítás még mindig, nyitott külsősök számára is, de a közeljövőben, névvel és legalább valóságos email címmel megjelenő vélemények leadására lesz lehetőség.

Égő Ákos - klubvezető


Szerviz értékelése

Feladó: Jossy
Sajnos egy baleset miatt kerültünk kapcsolatba, de nyugodtan kijelenthetem mint szakmabeli, hogy profi munkát végeztek. Az is az igazsághoz tartozik, hogy nem a legolcsóbbak.

Értékelés: 9

Feladva: 2009.07.08. 20:12

Feladó: Jakab
Egy ködlámpát vettem tőlük,meg még néhány kütyüt.Szervizelni nem vóltam.:kiszolgálás:10, Hozzáálás,figyelmesség 8

Értékelés: 9

Feladva: 2008.12.11. 17:34

Feladó: Járomi Csaba
itt is jártam, igaz egyszer. Számítottam a magas árakra, pedig csak forgalmi vizsga volt, meg egy két apróság. Ami tetszett: Naprakészek, segítőkészek emailben és telefonon. Audió rendszer kódot, autó szerviztörténetet könnyű lekérni tőlük, ebben profik. Ugyanakkor amit a vevő kér - vagy nem kér - azt nem mindig tartják be teljesen. Egy műszerfali háttérvilágítás lámpa cseréje - amennyi rezsióradíjba kerül - nem biztos hogy megér annyit amit kértek érte. Nem is kértem volna ha tudom hogy ennyibe kerül. Meg aztán ott van a hivatalos márkaszervizektől való félelem: nem tudod mit csinálnak az autóddal igazából... Nagyobb szerelés még nem volt velük, alkatrészellátásról nem tudok nyilatkozni. Középszerű: nem vészesen rossz, de nem is a legjobb.

Értékelés: 5

Feladva: 2008.10.27. 19:04

Feladó: Döme
A Birodalom székhelye. Az alkatrészek vagy vannak vagy nincsnek. Ha nincsenek, vagy lehet rendelni, vagy nem. Ha megrendelik, vagy megjön, vagy nem. Ettől függetlenül sok pénzt kérnek értük.

Értékelés: 6

Feladva: 2008.10.27. 12:14

Saját értékelés

Név*

Elérhetőség

Leírás*

Értékelés

Milyen nap van ma? *

Az aktuális nap megadására a kéretlen reklámok szűrése miatt van szükség.
A nap nevét magyarul, ékezettel vagy anélkül fogadja el a rendszer.

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16-os Saab alufelni nyári gumival eladó.

Eladó gyári alufelni nyári gumival. A gumik nem árképzők.Csere is érdekel ráfizetéssel 17-collosra!

További hirdetések