a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Közeledik a nyári nagy Saab-találkozó

Közeledik a nyári nagy Saab-találkozó

Már nincs egy hónap és ismét itt a nyári nagy Saab-találkozó. Pontosan 2017. július 7-9-én a Somogy megyei Bonnyán tartjuk a 29. Saab-autóstalálkozónkat. A találkozó most is háromnapos, július 7. péntek délután 16 órától július 9. vasárnap 15 óráig tart.

2017.06.11

x Fejlesztőket keresünk az új saab900.hu oldalhoz

9 éve használjuk, eljárt felette az idő. A klubtagokhoz és szimpatizánsokhoz fordulunk, hátha tudnátok segíteni: szeretnénk egy biztonságos és korszerű oldalt a jelenlegi tartalommal.
Kezdjük az előzményekkel:

2017.02.06

x Módosult a Saab 900 Klub Egyesület alapszabálya

Módosult a Saab 900 Klub Egyesület alapszabálya

2013 telén kezdődött a történet, amikor is alapszabály módosítást szerettünk volna kérni, ugyanis az egyesület akkori alelnöke külföldre költözött. Természetesen a jogi utat követe a téli közgyűlés után beadtuk a kérvényt. 2015 végén kaptunk egy négy oldalas hiánypótlást, amit a klubunkat segítő ügyvéd közreműködésével rendje-módja szerint megcsináltuk. Sajnos nem ment minden zökkenőmentesen, mert további hiánypótlások beadására kértek fel, míg nem elutasították a módosítást formai hibákra hivatkozva.

2017.01.15

x Karácsonyi adomány Balassagyarmatra

Karácsonyi adomány Balassagyarmatra

Magyarország északi részében található Nógrád megye sajnos még mindig a legszegényebb megyéink egyike, nem csoda, hogy ismét ajándékcsomagokkal indultunk arra. A balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet nemcsak Nyugat-Nógrád lakosságának járó- és fekvőbeteg ellátását, hanem a teljes megye gyermek kardiológiai járóbeteg-szakrendelését végzi. A gyermekosztályon Dr. Bauer Viktor osztályvezető főorvos irányításával 19 ágyban gyógyulhatnak a gyerekek. Bár a kórház viszonylag szép és rendezett, gyerekjátékból soha nem lehet elég, főleg karácsony közeledtével.

2016.12.21

x Saab PhotoRally 2016 + téli találkozó, 2016. december 18. vasárnap – Veresegyház

Saab PhotoRally 2016 + téli találkozó, 2016. december 18. vasárnap – Veresegyház

Valahogy mindig év végén jönnek az ígéretes hírek. Az évközi Saabos reménytelenség után szinte minden télen történik valami jó. Egyszer egy új tulajdonos, másszor egy reményteli befektetés, idén pedig felröppent a hír, hogy a Saab név tulajdonosa a Saab AB repülőgépgyár visszatér az autóiparba. Remény tehát mindig van, de biztosak csak egy dologban lehetünk: év végén Saab PhotoRally lesz.

2016.12.01

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

Saab 9000 CS 2.3 TURBO ELADÓ

Eladó a képen látható Saab. Műszaki érvényes 2018/07/12. Manuális váltóval + hozzá egy donor autó automata váltóval motor nélkül. Gyári aero alufelni, 4 új continental nyári gumival + 4 lemezfelni új téligumikkal.

További hirdetések