a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Fejlesztőket keresünk az új saab900.hu oldalhoz

9 éve használjuk, eljárt felette az idő. A klubtagokhoz és szimpatizánsokhoz fordulunk, hátha tudnátok segíteni: szeretnénk egy biztonságos és korszerű oldalt a jelenlegi tartalommal.
Kezdjük az előzményekkel:


A Saab 900 klub megalakulásával egy időben készült el az első weboldalunk 2000. március 10-én. A cél a SAAB közösség összekovácsolása, a könnyebb kapcsolattartás volt. Akkoriban a fő kommunikációs csatornának az Index ma is működő Saab fórumát használtuk. Az első oldalak technikai hátterét a TotalCar fejlesztője, Füge (Füzi Gergely) barátom készítette, az oldal az Index szerverén volt. Néhány automatizmus volt, de szinte mindent kézzel kellett szerkeszteni.

Aztán felajánlásból egyik klubtagunk, Mezei Áron náhány új funkcióval egészítette ki az oldalt, jelesen az akkor divatos WAP alapú Saab Help Service-zel is, mellyel baj esetén a közelben lévő klubtagokat lehetett megtalálni.
Sajnos Áron – munkája miatt – egyre kevesebbet tudott foglalkozni az oldallal, így ismét saját erőből Füge segítségével szerkesztettem tovább, amelynek szerkezete és arculata 2004 végére megújult.
Három év után 2008 márciusában elhagytuk az Index szerverét, és új helyen, új dizájnnal és új tartalom-menedzselő rendszerrel jelentkeztünk. Egy márkatársunk, Sheriff (Bodnár István), egy akkor korszerű adatbázist készített az oldal alá, amivel egyszerűbbé vált a tagság kezelése, a tagok is tudták adminisztrálni saját adatlapjukat, illetve elindult a máig népszerű, rendkívül egyszerű apróhirdetési felület.

Apró fejlesztéseket kivéve jelenleg is ez a rendszer működik, vagyis 9 éve használjuk a saab900.hu oldal utolsó változatát.
Tudjuk, hogy a rendszer felett eljárt az idő, és régóta készülünk az oldal korszerűsítésére. A régi csapatból Füge (Saab 99 Turbo) ma is biztosítja a tárhelyet, de a fejlesztést István (OG Saab 900, Saab 9-5 Estate) erőforrás hiányában nem tudja elvállalni. Sajnos a klub anyagi helyzete sem teszi lehetővé, hogy egy korszerű CM rendszert vásároljunk.

Ezért most 2017 februárjában a klubtagokhoz és szimpatizánsokhoz fordulunk, hátha tudnátok segíteni: szeretnénk egy biztonságos és korszerű oldalt a jelenlegi tartalommal.

Röviden összefoglalva az alábbi funkciókat kellene tudnia az új oldalnak.

Felhasználói oldalról:

 • Online regisztráció, több jármű és több képfeltöltés lehetőségével.
 • Regisztrációs adatok, járművek későbbi módosításának lehetősége.
 • Klubtaglista megtekintése (nem minden adatot)
 • Klubtagfelajánlások megtekintése (http://saab900.hu/felajanlasok.php)
 • Cikkek legalább kétféle szűrésben (Saab hírek, klub hírek, stb.)
 • Statikus cikkek (alapszabály, információs oldalak)
 • Apróhirdetések feladása képpel, utólagos módosítással (nem csak klubtagoknak!)


Adminisztrációs oldalról:

 • Teljes online tartalom-szerkesztés
 • Klubtagok teljes adminisztrálása (paraméterek: felhasználóneve / jelszava / tagsági kártyájának száma / valódi neve / címe / telefonszám / email / néhány mondatt magáról / felajánlás / ellenörző cimke száma / megjegyzés / fizetett tagsági időszak)
   
 • Megszemélyesített email küldési lehetőség (mindenkinek, fizető klubtagoknak, egyénileg)


Ezekkel a funkciókkal ott vagyunk ahol eddig. De bármilyen újdonságot, érdekességet, jó ötletet örömmel fogadunk.

Ha valaki tudna segíteni klubunknak, és lenne kedve egy profi oldalt készíteni nekünk, ne fogja vissza magát! Kérem keressen meg bátran:  Égő Ákos  ego.akos@saab900.hu +36/30/3825399

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16" lemezfelni+téligumi

16"lemezfelni tèligumival. Antracid szürke, centírozva eladó Saab 9-5 -ön voltak.

További hirdetések