a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x [hvg.hu] Elektromos autóké lesz a Saab márkanév

A nagy hagyományokkal rendelkező svéd autómárka, a Saab elektromos autók névadójaként, mint technológiai bázis kelt életre hamvaiból.

2012.09.04

x [JetFly.hu] Egyezség a SAAB márkáról

Az elmúlt hónapok során előremutató párbeszéd zajlott a Saab Automobile kirendelt csődgondnoka, a Saab AB, a Scania valamint az NEVS között. Az egyeztetés célja a márkahasználat kérdésének megfelelő megoldása volt, amelyre ezúttal sor került.

2012.09.03

x [A5.hu] Kína segítségével tovább élhet a SAAB technikája

A SAAB soha fel nem használt, csak éppen kifejlesztett moduláris platformja a holland Spyker és a kínai Zhejiang Youngman révén még is gyártásba kerülhet. Az új márka alatt debütáló modellek a SAAB padlólemezét használnák, de a svédeknél magasabb pozíciót szánnak az új típusoknak.

2012.08.29

x Számlák miatt perli a Saabot a BMW

Ki nem fizetett számlák és 54 eltűnt motor ellenértékét követeli a BMW a Saab Partstól. A Saab márka nagyra törő tervei között szerepelt, hogy az új fejlesztésű, az eredeti szándék szerint 2012-től gyártott 9-3-asba már BMW motorok kerülnek. Erről a BMW, a Saab Automobile és a Saab Parts írt alá szerződést, de annak megvalósulása (csak emelt díjas sms-el olvasható tovább..)

2012.08.28

x Tovább cincálják a Saab maradványait

A tavaly decemberben csődöt jelentő Saab közel kétmilliárd dolláros tartozást hagyott maga mögött. Az egykori partnerek minden követ megmozgatnak, hogy visszaszerezzék pénzüket – most a BMW perel.

2012.08.26

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16-os Saab alufelni nyári gumival eladó.

Eladó gyári alufelni nyári gumival. A gumik nem árképzők.Csere is érdekel ráfizetéssel 17-collosra!

További hirdetések