a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x [totalcar.hu] Kár, hogy erről lemaradtunk

[totalcar.hu] Kár, hogy erről lemaradtunk

Korábban már mutattunk néhány gyenge minőségű fotót a Saab soha meg nem valósult harmadik generációs 9-3-asáról, most azonban egy egész, gyárinak tűnő képsorozat került nyilvánosságra arról a típusról, amely megmenthette volna az autógyárat.

2013.03.22

x [auto-motor] Saab tesztautók árverése

[auto-motor] Saab tesztautók árverése

A becsődölt Saab vagyonának maradékát, 78 autót árvereznek el.
(érdemes alaposan átbogarászni a hirdetéseket, hiszen ezek egy része korábbi tesztautó (kézzel összerakott prototípus), amelyeket hivatalosan már nem lehet forgalomba helyezni.)

2013.03.21

x [autopult.hu] Ilyen is lehetett volna - álmokban az új Saab 9-3

[autopult.hu] Ilyen is lehetett volna - álmokban az új Saab 9-3

Noha a Saab sorsa már megpecsételődött, a történet végérvényesen még nem zárult le, sokan őszintén, tiszta szívvel visszavárják a szimpatikus svéd márkát az utakra. Így tett Edward Grey is, aki megálmodta, milyen 9-3-assal törhetett volna előre a Saab, ha túléli az elharapódzó válságot.

2013.03.11

x [totalcar.hu] Svéd luxusautóból kínai

[totalcar.hu] Svéd luxusautóból kínai

A felismerhetetlenségig áttervezték az autó külsejét, így ránézésre senki meg nem mondja, hogy bármi köze lenne az egykori Saabokhoz.

2013.03.11

x [A5.hu] Ilyen lett volna a következő Saab 9-3

[A5.hu] Ilyen lett volna a következő Saab 9-3

Kiszivárgott képek tanulsága szerint így nézett volna ki a Saab 9-3 új nemzedéke, ha a svéd autógyártó nem megy csődbe. A Jason Castriota által tervezett formavilágot egyértelműen a Saab 900 ihlette, a 4.5 méter hosszú 9-3 benzinmotorja pedig a BMW-től érkezett volna.

2013.02.05

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

SAAB 900 SE pótkerék

1db mankó kerék eladó a képek szerinti állapotban Irányár: 9500 Ft.

További hirdetések