a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x [Totalcar] Ősszel újra elrajtol a Saab

[Totalcar] Ősszel újra elrajtol a Saab

A távol-keleti tőkével létrehozott NEVS (National Electric Vehicle Sweden) tavaly ősszel vásárolta fel a Saab maradványait: a gyártósorokat, a fejlesztőközpontot és a névhasználat jogát is magukénak tudhatják, emellett minden fejlesztési dokumentációt és tervrajzot is megkaptak.

2013.08.18

x [A5] Újra kinyitja kapuit a SAAB trollhättan-i gyára

A SAAB új tulajdonosa ismét beindítja a gyártást a tavaly bezárt Trollhättanben, ahová visszahívták az egykori munkások egy részét, hogy megkezdhessék a munkálatokat. Egyelőre a régi 9-3 megjelenésében alaposan frissített változatának termelését kezdenék meg, de a későbbiekben újabb típusokat is gyártanának.

2013.08.17

x Újra megnyitott a Saab-gyár: a 9-3 feltámad

Újra megnyitott a Saab-gyár: a 9-3 feltámad

Az igazán nagy autómárkák sosem halnak meg, maximum pihennek. Erre bizonyíték, hogy a National Electric Vehicle Sweden (Svéd Nemzeti Elektromos Járművek) vállalat újra megnyitotta a Saab Trollhättan-ben lévő gyárát. A hírek szerint a 9-3 egy évben belül feltámadhat.

2013.08.17

x Álca nélkül: ez a régi-új Saab 9-3-as?

Álca nélkül: ez a régi-új Saab 9-3-as?

Egy svéd tervezőiroda weboldalán találták meg a Saab 9-3-as módosított rajzait. Ez lenne a NEVS újdonsága?

2013.07.15

x Ilyen lesz az új Saab?

Ilyen lesz az új Saab?

Tavaly szeptemberben vásárolta fel a Saab maradékait a National Electric Vehicle Sweden, vagyis a NEVS. Az új tulajdonos kizárólag villanyautók gyártását tervezte, de időközben belátták, hogy szükségük lehet hagyományos, benzin-, illetve dízelmotoros modellekre is.

2013.07.13

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16-os Saab alufelni nyári gumival eladó.

Eladó gyári alufelni nyári gumival. A gumik nem árképzők.Csere is érdekel ráfizetéssel 17-collosra!

További hirdetések