a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x [portfolio.hu] Csődbe mehet a csődbe ment Saab megvásárlója

[portfolio.hu] Csődbe mehet a csődbe ment Saab megvásárlója

Csődbe mehet a Saab-ot korábban megvásároló NEVS, a cég egyik beszállítója ugyanis bírósághoz fordult annak érdekében, hogy mondják ki a fizetésképtelenségét - írja a TheLocal.se.
UPDATE: Visszavonták a csődeljárást! (forrás: saabsunited.com)

2014.08.13

x [totalcar.hu] Indiai lehet a kínai Saab

[totalcar.hu] Indiai lehet a kínai Saab

A felek egyelőre nem erősítették meg ezeket az információkat – igaz, nem is cáfolták, ami bizakodásra adhat okot. A Mahindra egyébként már korábban is érdeklődött a Saab iránt, mostani szerepvállalásuk pedig nem csupán az elektromos autók gyártásának lehetőségét hagyná nyitva, de minden bizonnyal a jelenlegi, benzinmotoros modellek összeszerelésének folytatásához is szükség lenne az indiai tőkére.

2014.06.23

x [A5.hu] A Mahindra lehet a Saab új partnere

[A5.hu] A Mahindra lehet a Saab új partnere

A Saab az egy hónappal ezelőtti leállásakor bejelentette, hogy egy új autóipari céggel folytat tárgyalásokat. Lapértesülések szerint a Mahindra lehet a partner. Az indiai vállalat ezzel a lépéssel egy prémium márkát is felvehetne a portfóliójába.

2014.06.18

x [technet.hu] Üres lett a Saab bugyellárisa

[technet.hu] Üres lett a Saab bugyellárisa

A kínai tulajdonos átmeneti pénzzavarba került, így az egyébként is csekély mennyiségű gyártást meghatározatlan időre leállították.

2014.05.26

x Május 29-én különleges SAAB MAPTUN TUNING akció!

Május 29-én különleges SAAB MAPTUN TUNING akció!

2014. május 29-én a svédországi "Maptun Meet 2014" közönségtalálkozó alkalmából a hazai maptunparts.hu speciális kedvezménnyel kedveskedik a márkatársaknak. Ezen a napon minden saját márkás alkatrészükre és szoftvereikre 20% kedvezményt adnak.

2014.05.25

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16" lemezfelni+téligumi

16"lemezfelni tèligumival. Antracid szürke, centírozva eladó Saab 9-5 -ön voltak.

További hirdetések