a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Saab találkozó a Rábaringen

Saab találkozó a Rábaringen

A SAAB Tuning Klub különleges helyszínen és programokkal vár minden SAAB tulajdonost és rajongót 2014. szeptember 20-án szombaton az őszi találkozóján. A találkozó résztvevői között egy MapTun Stage3 tuning szoftvert sorsolnak ki!

2014.08.25

x [A5.hu]

[A5.hu]

Partnert keres a Saab tulajdonosa az anyagi problémák rendezésére

2014.08.21

x [Saabsunited.com] Saab EV-1

[Saabsunited.com] Saab EV-1

Mivel a magyar sajtó nem számolt be róla...

2014.08.21

x [totalcar.hu] Felszámolás előtt a Saab?

[totalcar.hu] Felszámolás előtt a Saab?

A NEVS nevű svéd cég, amely jelenleg a Saab üzem tulajdonosa, némi tartozást halmozott fel az év eleje óta, így a Labo Test nevű beszállító – amely mintegy 150 ezer svéd koronát követelne vissza – a Saab felszámolását kérte a bíróságon.

2014.08.14

x [a5.hu] Ismét gondban van a Saab

[a5.hu] Ismét gondban van a Saab

A Saab ismét nagy bajban van. A márkát tulajdonló NEVS óriási összegekkel tartozik a beszállítóinak. Akár szeptember elején kimondhatja egy bíróság a vállalat fizetésképtelenségét. A lehetséges felvásárlók között a Dongfeng és Mahindra neve merült fel.
A jelenlegi hírek szerint elképzelhető, hogy a LaboTest leállítja a jogi eljárást, mivel a követelésről a vállalat vezetője nem is tudott. Azt ugyanis a pénzügyeikkel foglalkozó, külsős könyvelő cég indította automatikusan azt követően, hogy nem fizetett a Saab. Ezzel a lépéssel azonban csak rövid időre lélegezhet fel a svéd gyártó, mivel a problémák ettől nem oldódnak meg.

2014.08.13

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16" lemezfelni+téligumi

16"lemezfelni tèligumival. Antracid szürke, centírozva eladó Saab 9-5 -ön voltak.

További hirdetések