a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x [a5.hu] 200 munkatársától válik meg a Saab

[a5.hu] 200 munkatársától válik meg a Saab

A Saab anyavállalata, a NEVS 200 alkalmazott elbocsátására készül. A leépítések oka, hogy a termelés májusi felfüggesztésével feleslegessé vált a munkások közel fele. A cég hivatalos közleménye szerint egyelőre nem vezettek eredményre a befektetőkkel folytatott tárgyalások, ezért a gyártás újraindítása még várat magára.

2014.09.25

x [vg.hu] Vevőket keres a Saab

[vg.hu] Vevőket keres a Saab

A Saab kínai tulajdonosa csődvédelmet kért Svédországban, amíg tőkebevonásról egyeztet két nagy autógyártóval.

2014.08.29

x [a5.hu] Haladékot kér a Saab

[a5.hu] Haladékot kér a Saab

A Saab tulajdonosa, a NEVS bírósághoz fordult annak érdekében, hogy időt nyerjen a beszállítókkal szemben vívott harcban. A cég vezetője szerint két nagy autógyártóval zajlanak a tárgyalások, melyek jobban elhúzódnak, mint azt korábban sejteni lehetett.

2014.08.28

x [totalcar.hu] Bemutatták az első villany-Saabot

[totalcar.hu] Bemutatták az első villany-Saabot

Bár a NEVS nevű, távol-keleti háttérrel rendelkező svéd vállalat nagy lelkesedéssel fogott bele a Saab feltámasztásába, hamar elvesztették a lendületet, és anyagi problémákkal szembesültek. Ezek a gondok a további működést is kétségessé tették, az egyik beszállító ugyanis felszámolásukat kérte a bíróságon.

2014.08.26

x Saab találkozó a Rábaringen

Saab találkozó a Rábaringen

A SAAB Tuning Klub különleges helyszínen és programokkal vár minden SAAB tulajdonost és rajongót 2014. szeptember 20-án szombaton az őszi találkozóján. A találkozó résztvevői között egy MapTun Stage3 tuning szoftvert sorsolnak ki!

2014.08.25

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

SAAB 900 SE pótkerék

1db mankó kerék eladó a képek szerinti állapotban Irányár: 9500 Ft.

További hirdetések