a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x A hétvégi Saab találkozó részletes programja

A hétvégi Saab találkozó részletes programja

A találkozóra érkezô vendégek kapnak egy kis csomagot amiben egyéb más hasznos dolog mellett a tesztlapokat és a részletes programot is megtalálják. Hogy mindenki tudja mire számíthat itt is elolvashatjátok.

2008.05.21

x Nordic tuning teszt saját autóval

Nordic tuning teszt saját autóval

A Rácz Mobil független Saab szerviz jóvoltából a 9-3 és 9-5 tulajdonosok a Saab találkozón május 24-én, saját autójukban díjmentesen próbálhatják ki a Nordic tuningját.

2008.05.16

x 9-3 Turbo X tesztvezetés

9-3 Turbo X tesztvezetés

1977 szeptemberében a Frankfurti autószalonon mutatkozott be a Saab első sorozatban gyártott, családi, turbófeltöltős modellje, a 99 Turbo. A Saab 9-3 Turbo X a régi hagyományok felidézésével megint egy szokatlan összeállítással rukkolt elő tavaly szintén Frankfurtban. A Saab ebben a modelleben kombinálta először a turbótechnikát az összkerékhajtásos rendszerrel.

2008.05.07

x ApróSaabok

ApróSaabok

A hardcore saabosok nem nélkülözhetik kedvenc OG-jüket kicsiben sem, de biztos kevesen vannak, akik ismernék az összeset. Megpróbálok lehetőleg teljes áttekintést adni róluk.

2008.05.04

x Exluzív Saab bugyi

Exluzív Saab bugyi

Ha valaki naprakész kedvenc márkájából, annak nem újdonság, ha egy Saab bugyival találkozik. Jó ideje MuzX SaabDesign internetes boltjában is elérhető a Saab logós tanga, sőt még a férfiak is választhatnak maguknak egy kicsit férfiasabbat.

2008.04.15

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16-os Saab alufelni nyári gumival eladó.

Eladó gyári alufelni nyári gumival. A gumik nem árképzők.Csere is érdekel ráfizetéssel 17-collosra!

További hirdetések