a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Verda-Napok. Ott leszünk!

Verda-Napok. Ott leszünk!

Biztos már sokan tudjátok, hogy augusztus 9-10-én Siófokon Verda-Napok néven, nagyszabású autós-motoros családi rendezvényt szerveznek.

2008.07.13

x Felajánlások

Felajánlások

Sokszor előfordul, hogy veszetten keresünk valamit, pedig a megoldás a közelünkben van. Erre próbál megoldást találni a Saab 900 Klub új szolgáltatása a: "Felajánlás klubtagoknak".

2008.07.09

x Tagsági kártyák postázása

Tagsági kártyák postázása

Remélhetőleg a Saab-találkozón, illetve a találkozó előtt tagsági díjat fizetők már mindannyian megkapták 2008-ra érvényes tagsági kártyájukat. Azonban van három klubtagunk, akiknek címhiba vagy címhiány miatt nem tudtuk kiküldeni kártyájukat.

2008.06.30

x Új MAVAMSZ tagdíjfizetési rendszer

Új MAVAMSZ tagdíjfizetési rendszer

Az egyesületünk kapcsolattartója Mascher Róbert képviselte klubunkat a MAVAMSZ közgyűlésén. Kicsit megkésve ugyan de pár sorban összefoglalta az eseményeket:

2008.06.02

x Saab találkozó egy külsős szemszögéből

Saab találkozó egy külsős szemszögéből

„Nem tudna valaki öt percre kölcsönadni egy mankókereket?” - a kiskaput ez a mondat tette be. Vizuális típus vagyok, ilyen irányú tapasztalatok nélkül, hátam mögött több hónap skanzenbeli leltározásssal így valamiféle négy apró mankóból összeállított fa abroncsos eszközre számítottam – nyilván az olvasóközönségnek mondanom se kell, nem az volt…

2008.06.01

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16" lemezfelni+téligumi

16"lemezfelni tèligumival. Antracid szürke, centírozva eladó Saab 9-5 -ön voltak.

További hirdetések