a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Elérkezett az ítélet napja

Elérkezett az ítélet napja

Tudjuk, hogy általánosan jó szerviz nem létezik. Mindenki más szempont alapján választ, van, hogy ugyanarról a szervizről ez egyik tulaj csodákat, a másik rémtörténeteket mesél.

2008.10.27

x Saab 900 a videoklipben

Saab 900 a videoklipben

Amikor megbeszéltük a forgatást, jeleztem a srácoknak, hogy van egy Cornpressor felirat a kocsi oldalán és egy url hátul, amit le nem szedek. Azt mondták, megpróbálják kihagyni. Jól is sikerült, én veszettül figyeltem a filmet, tudtam, mit kell nézni, így is alig találtam egy-két kockát, ahol látni.

2008.10.23

x Így szeresd a Saabod

Így szeresd a Saabod

Új szolgáltatással bolondítja meg az internetező Saab tulajdonososat a Rácz Mobil Kft. Győri-Dani Gábor kamerák elé áll és néhány jó tanáccsal próbál segíteni abban, hogyan őrizheted meg autód állapotát, hogyan vigyázhatsz rá úgy, hogy időt és pénzt spórolj vele, illetve megkíméld magad a felesleges szervizbe járástól.

2008.10.15

x Saab Törőcsik - régi szerviz új helyen

Saab Törőcsik - régi szerviz új helyen

Törőcsik Gábor nevét sok saabos ismeri. Ha másért nem, akkor azért, mert talán ő az egyetlen szerelő, aki a Saab automata váltóját javítja. Eddig Csepelen rendelt a II. Rákóczi Ferenc u. 354-ben, de idén tavasszal Szigetszentmiklósra költözött.

2008.09.15

x Saab 99-es a szeméttelepen

Saab 99-es a szeméttelepen

Amikor a reggeli első telefonáló egy rendőrhadnagy, az általában nem a legjobb jel. A Saab 900 Klubot kereste, és egy telephely-felszámoláson talált Saab 99-esről beszélt.

Először azt hittem, hogy információt szeretne az autóról. Aztán kiderült, csupán egy rendes veteránautóssal beszélek, aki aggódik egy sorsára hagyott autó miatt. Arra kért, mentsük meg a gépet, ha tudjuk.

2008.09.09

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16-os Saab alufelni nyári gumival eladó.

Eladó gyári alufelni nyári gumival. A gumik nem árképzők.Csere is érdekel ráfizetéssel 17-collosra!

További hirdetések