a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Műszaki érdekességek a BMS oldalán

Műszaki érdekességek a BMS oldalán

A Befecskendezős Motorok Szervize régi partnere klubunknak. Aki betér hozzájuk és egy kicsit érdeklődik a technika iránt, négy-öt kávé nélkül nem ússza meg. De ez még semmi, a szíven kívül az agyat is éri a támadás, ha Sanyi belelendül pillanatok alatt olyan mértéki információ áradat sodorja el az embert, hogy erősen kell kapaszkodni az asztal sarkába.

2009.02.15

x Kabrio építés Saab 99-ből

Kabrio építés Saab 99-ből

Az autó orrát meghosszabbították, és gyakorlatilag a kilencszázas motorház-tetejéhez igazították. Ez a művelet 20 centis toldást jelentett. Saját elképzelés alapján alakították ki a front részt és a spoilert acéllemezből.

2009.01.21

x Találkozónk a Saab Driverben

Találkozónk a Saab Driverben

Az egyetlen rendszeresen megjelenő európai Saab klub magazin a Saab Driver. Természetesen a klubok őshazájában, Angliában jelenik meg, ahol kiemelkedően aktív a Saab klubélet is. A Saab Owners Club of Great Britain Ltd. mellett kisebb megyei frakciók léteznek, akik havi rendszerességgel találkoznak. Nem csoda, hiszen Anglia az egyik legnagyobb piaca (volt?) ennek a márkának. Például az egyik sajtótájékoztatón mesélte egy svéd gyári ember, hogy évente több kabrioletet adtak el a szigetországban, mint az USA-ban.

2009.01.18

x A nyári találkozó tervezett helyszíne

A nyári találkozó tervezett helyszíne

Nehogy megcsússzunk a programmal, idejében elkezdtük keresni a nyári találkozó helyszínét. Szinte minden évben így teszünk: január elsején útra kelünk, hogy keressünk egy esélyes helyet. Néhány szempontot és az eddigi találkozók helyszínét figyelembe véve idén az Alföld felé tekingettünk, valamint a Tisza-tó és környéke szerepelt régóta a tervek között. Most ez utóbbi irányba indultunk, és gyakorlatilag megtaláltuk az ideális helyszínt.

2009.01.02

x 2008 évértékelés

2008 évértékelés

Idén a gazdasági válság hatása szerencsére még nem volt érezhető klubunknál. Elbocsátások nem történtek, csupán kényszerű személycserék, a termelés is inkább emelkedett, mintsem hanyatlott. A banki szektorban történt változások is csupán a klub érdekei miatt történtek. Ráadásul azt kell mondanom, fejlesztések terén is jobban állunk, mint az anyavállalat. Kapcsolatainkat bővítettük, és remélhetőleg klubtagjaink sem érezték hiányát semminek. Mondjuk ki bátran, a Saab 900 Klub 2008-ban jó évet zárt.

2008.12.29

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16-os Saab alufelni nyári gumival eladó.

Eladó gyári alufelni nyári gumival. A gumik nem árképzők.Csere is érdekel ráfizetéssel 17-collosra!

További hirdetések