a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Elloptak egy Saabot, de megkerült

Elloptak egy Saabot, de megkerült

Vegyes örömmel hozom tudomásodra, hogy autóm - augusztus 16-án eltűnt 9000-es aero-m - egy ellopott pótkulcs és egy volt jóbarát bonyolult története révén megkerült...

2009.08.17

x Három nap a hollandiai nemzetközi Saab találkozón

Három nap a hollandiai nemzetközi Saab találkozón

A Saab hétvége online beszámolója! Járomi Csaba képes tudósítása a hollandiai Saab Klub 50 éves évfordulója alkalmából rendezett nemzetközi Saab találkozóról. Köszönjük neki a szép munkát, és sajnáljuk hogy nem lehettünk ott.

2009.08.09

x A nyári Saab-találkozó videón

A nyári Saab-találkozó videón

Az tudtuk, hogy az Így szeresd a Saabod sorozat készítői maradandót alkottak a klubot bemutató filmmel, de a mostani Saab-találkozóról készült anyag kétségkívül pont az i-re. Csak azoknak kötelező megnézni aki ott volt és aki távol maradt.

2009.07.08

x Újraszámlálás!

Újraszámlálás!

A találkozó után kicsit nyugodtabb körülmények között feldolgoztuk az adatokat. Ahogy jegyzeteltem az adatokat, észrevettem egy baklövést amit a találkozón elkövettünk. Az adatok feldolgozásakor a kapott sorszámok mellé rossz nevek kerültek. Már ott is feltűnt hogy a harmadik helyre egy 9-5-öst szavaztatok, miközben a gyönyörűséges Saab 96-osra egyetlen egy szavazat sem érkezett. Akkor beletörődtem és gondoltam biztos későn jött az öreg autó addigra már mindenki leadta voksát.

2009.06.12

x Saab 9/3 válságmodell bemutató a Saab-találkozón

Saab 9/3 válságmodell bemutató a Saab-találkozón

Alapesetben egy Saab-találkozó pontosan úgy zajlik, mint minden más hasonló klubos rendezvény. Az idei találkozón azonban egy óriási eseménynek is tanúi lehettek a látogatók.

2009.06.08

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16-os Saab alufelni nyári gumival eladó.

Eladó gyári alufelni nyári gumival. A gumik nem árképzők.Csere is érdekel ráfizetéssel 17-collosra!

További hirdetések