a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Megszűnik a Saab autógyár (a Totalcar szerint..)

A svéd autógyár hónapok óta tartó agóniája véget ért. A tulajdonos csődöt jelentett, így a cég rövidesen a felszámolóbiztos kezébe kerül. Így az autmárka 64 éves története véget ér... (?)

2011.12.19

x Csődöt jelentett a Saab

Feladta a küzdelmet a finanszírozási forrásokért a Saab, és hétfőn csődöt jelentett. Az autógyár több milliárd euróval tartozik a beszállítóinak, és az alkalmazottainak sem fizet egy hónapja.

(nem zárható ki, hogy ez is a folyamat része, hogy kínai kézbe kerüljön. Ehhez nem kell a GM hozzájárulása, és valami ilyesmiről volt szó korábban...)

2011.12.19

x Gyorssegélyt kap Kínából a Saab

Azonnali segélyt kap Kínából a csődtől fenyegetett svéd Saab sürgős fizetési kötelezettségeinek rendezésére.

A cég szóvivője keddi rádiónyilatkozatában elmondta: az új tulajdonos, a kínai Youngman autógyár a szükséges pénzt rendelkezésre bocsátotta. A szóvivő az összeg nagyságáról nem nyilatkozott. Az azonban továbbra is nyitott, hogy a 3.500 alkalmazott két hete esedékes bérét mikor tudják kifizetni.

2011.12.16

x Új weboldal, új szolgáltatások: saabszerviz.hu

Új weboldal, új szolgáltatások: saabszerviz.hu

A Rácz-Mobil Kft-t szinte minden Saab-os ismeri. Az 1975-ben alapított cég először a 17. kerületben várta a Saab tulajdonosokat, majd 2006-tól a 3. kerületben is műhelyt nyitott.. Győri-Dani Gábor, a Rácz Mobil Kft. tulajdonosa, ügyvezetője elkötelezett rajongó, ő volt az első Saab 900 klubtag és a klub megalapítása óta támogat minket a nehéz időkben is. A tagsági kártyájukat felmutató klubtagjainknak jelenleg is 10% alkatrész kedvezményt biztosítanak!

2011.06.10

x OG 900 kabrió 7990 forintért

OG 900 kabrió 7990 forintért

Ha valaki régi generációs Saab modellt szeretne, nincs túlságosan könnyű dolga. A Saab gyári kisautó kínálatában veteránokat és koncepció autókat találunk de számomra érthetetlen módon az OG 900-asnak nyoma sincs sem zárt, sem nyitott kivitelben pedig az tény, hogy a Saab történetében is komoly mérföldkőnek számított ez a modell.

2011.03.21

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16-os Saab alufelni nyári gumival eladó.

Eladó gyári alufelni nyári gumival. A gumik nem árképzők.Csere is érdekel ráfizetéssel 17-collosra!

További hirdetések