a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Tényleg vége?

Figyelmetekbe ajánlom az utolsó mondatokat! ;)

2011.12.19

x Becsődölt a SAAB..

Részletes hírek, szokatlan helyről...
(Szent Korona Rádió)

2011.12.19

x Vége a Saabnak: 64 évet élt az autógyár

Kínai befektetők pénzéből feléleszthetőnek tűnt a Saab, ám a márkát 2010-ben eladó, azóta beszállítóként kiszolgáló General Motors nem bólintott rá az üzletre, maradt a csőd.

2011.12.19

x Csődöt jelentett a Saab

Az autógyár április óta nem termelt, és november óta nem fizetett bért a trollhättani üzem 3500 alkalmazottjának, és több milliárd eurós tartozást halmozott fel a beszállítóival szemben.

A Saab többségi tulajdonát 2010-ben vásárolta meg a holland Spyker Cars a General Motorstól.

A Saab Automobile vezérigazgatója Victor Muller, aki egyben tulajdonosa is a Saab Automobile jelenlegi tulajdonosának, a holland bejegyzésű Swedish Automobile vállalatnak, több kísérletet is tett a vállalat működési forrásainak előteremtésére kínai és orosz befektetők bevonásával, ami azonban a résztulajdonos General Motors ellenállásán folyamatosan meghiúsult.

2011.12.19

x Hivatalos és végleges: a Saab halott

Sokáig tartott a Saab haláltusája, de a vezetőség hétfőn végérvényesen feltette a kezét. Victor Müller vezérigazgatónak nincs több B terve, a Saab elbukott, nagyrészt a korábbi tulajdonos General Motorsnak köszönhetően.

2011.12.19

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16-os Saab alufelni nyári gumival eladó.

Eladó gyári alufelni nyári gumival. A gumik nem árképzők.Csere is érdekel ráfizetéssel 17-collosra!

További hirdetések