a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x [origo] auto: Szülővárosa menti meg a Saab-múzeumot

Trollhättan egy alapítvány segítségével összedobta a pénzt a 120 darabos gyűjteményre.

2012.01.25

x A5.hu: A Saab nem adja olyan könnyen magát

Talán mégsem teljesen reménytelen a Saab helyzete, a láthatáron ugyanis újabb tőkeerősnek és elszántnak látszó csoport jelent meg. A svéd jogszabályok pedig megteremthetik a lehetőséget szándékaik érvényesítéséhez. Azért a feltételes módot mi végig megtartanánk.

2012.01.23

x Totalcar.hu: A kínaiak egyben falnák fel a Saab maradékát

Különös hírek láttak napvilágot nemrég, méghozzá két, egymástól független forrásból egy időben. Ezek szerint ismét próbálná megvenni a Saabot a kínai Youngman, méghozzá mintegy 730 millió dollárnak megfelelő összegért. A kérdés az, hogy nem csúsztak-e le az üzletről, mivel a felszámolók állítólag már elkezdték értékesíteni a gyár egyes részeit.

2012.01.20

x HVG: A Wallis szervizeli tovább a Saabokat

Átalakul a Polar Mobil Kft., amely eddig a Saab és az Isuzu autómárkák importőreként működött több közép európai piacon, illetve saját márkakereskedést és márkaszervizt üzemeltetett a fővárosban. A cég megszünteti a kiskereskedelmi tevékenységet, s csak a nagykereskedelmi, importőri feladatokra koncentrál.

2012.01.19

x A5.hu: Megszűnik a Polar Mobil Saab kereskedése

A Saab csődeljárása nyomán a hazai értékesítésben is várható volt az átrendeződés. A korábbi importős és kiskereskedő Polar Mobil Kft. a jövőben csak az importőri feladatokat látja el, a kiskereskedelem átkerül a Wallis Duna Kft-hez. Az Isuzuk forgalmazása változatlan.

2012.01.18

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

SAAB 900 SE pótkerék

1db mankó kerék eladó a képek szerinti állapotban Irányár: 9500 Ft.

További hirdetések