a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Totalcar: Megmenekült a Saab gyűjteménye

Totalcar: Megmenekült a Saab gyűjteménye

Kisebb fajta mozgalom indult, amikor kiderült, hogy a Saab autógyárral együtt a cég történetét bemutató múzeumot is elkezdték árusítani, olyan különlegességekkel, mint a cég első autójának prototípusa, a korai Sonett sportkocsik vagy épp a gyár sikeres raliautói. Az összefogás révén sikerült egyben tartani a gyűjteményt.

2012.01.25

x [origo] auto: Szülővárosa menti meg a Saab-múzeumot

Trollhättan egy alapítvány segítségével összedobta a pénzt a 120 darabos gyűjteményre.

2012.01.25

x A5.hu: A Saab nem adja olyan könnyen magát

Talán mégsem teljesen reménytelen a Saab helyzete, a láthatáron ugyanis újabb tőkeerősnek és elszántnak látszó csoport jelent meg. A svéd jogszabályok pedig megteremthetik a lehetőséget szándékaik érvényesítéséhez. Azért a feltételes módot mi végig megtartanánk.

2012.01.23

x Totalcar.hu: A kínaiak egyben falnák fel a Saab maradékát

Különös hírek láttak napvilágot nemrég, méghozzá két, egymástól független forrásból egy időben. Ezek szerint ismét próbálná megvenni a Saabot a kínai Youngman, méghozzá mintegy 730 millió dollárnak megfelelő összegért. A kérdés az, hogy nem csúsztak-e le az üzletről, mivel a felszámolók állítólag már elkezdték értékesíteni a gyár egyes részeit.

2012.01.20

x HVG: A Wallis szervizeli tovább a Saabokat

Átalakul a Polar Mobil Kft., amely eddig a Saab és az Isuzu autómárkák importőreként működött több közép európai piacon, illetve saját márkakereskedést és márkaszervizt üzemeltetett a fővárosban. A cég megszünteti a kiskereskedelmi tevékenységet, s csak a nagykereskedelmi, importőri feladatokra koncentrál.

2012.01.19

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16" lemezfelni+téligumi

16"lemezfelni tèligumival. Antracid szürke, centírozva eladó Saab 9-5 -ön voltak.

További hirdetések