a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x [A5.hu] Ismét beindult a Saab 9-3 gyártása

[A5.hu] Ismét beindult a Saab 9-3 gyártása

Több mint két év kihagyás után visszatér a svéd gyártó
A Saab augusztusban kapott új tulajdonost az NEVS képviseletében, akik ígéretük szerint visszahozták az életbe a márkát. A legutolsó 9-3-as modell készül mától a Trollhatten-ben fekvő üzem szerelősorain, melyet kezdetben egy kétliteres, turbós benzinmotor hajt, de jövőre jön az elektromos változat is.

2013.12.05

x [totalcar.hu] Bemutatták az új Saabot

[totalcar.hu] Bemutatták az új Saabot

Két és fél év kellett az új tulajdonosnak, hogy újraindítsa a gyártósorokat Trollhättanben, de a jövő héttől ismét él a Saab márka, igaz egyelőre leginkább Svédországban.

2013.12.04

x [hvg.hu/saabtuning.hu] Csak online rendelhetők egyelőre az új Saab-ok

[hvg.hu/saabtuning.hu] Csak online rendelhetők egyelőre az új Saab-ok

Jelenleg egy modell, egy felszereltséggel készül. A SAAB 9-3 Aero modellben egy 2.0 literes 220 LE turbós benzinmotor üzemel manuális vagy automata váltóval. Az Aero felszereltség megegyezik a GM korszakban legutoljára gyártott Griffin felszereltséggel, ami a legmagasabb. Az autót decembertől lehet rendelni az ára manuális váltóval nagyjából 42 ezer dollár, ami kevesebb, mint a GM korszakban legutoljára gyártott Griffin felszereltség - írta a saabtuning.hu oldal.

2013.12.03

x [tv4play.se] Rendhagyóan egy videó: "Új" Saab 9.3

[tv4play.se] Rendhagyóan egy videó:

A tv4play.se videója az újjászervezett gyártósoron elkészült 9.3-al.

2013.12.02

x [totalcar.hu] Jöhetnek az új Saabok

[totalcar.hu] Jöhetnek az új Saabok

A kínai hátterű NEVS komoly tervekkel vásárolta meg a Saab maradványait, idén ősszel pedig már az új 9-3-as előszériás gyártását is beindították a svédországi Trollhättanban. Túl nagy újdonságokat persze még nem láthattunk a feltámasztott modellen, jórészt mindenben megegyezik az előddel. A jövőben azonban saját padlólemezre építenék föl az új generációt.

2013.11.30

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

4db 15 colos gyári felni + 4 super téligimik

4 db hibátlan 15 colos Saab gyári felni. + 4 db 90% os téli gumi. (2x Michellin Pilot Alpine + 2 x Continental). Összesen 68 e Ft.

További hirdetések