a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Elektromos 9-3-ast fejlesztett a Saab

Elektromos 9-3-ast fejlesztett a Saab

Elkészült az első prototípus a Saab teljesen elektromos 9-3-asából. A svéd vállalat a sorozatgyártást akár már idén elkezdheti a legalább 200 km-es hatótávolságú autókból, amikbe az akkumulátorok úgy lettek beépítve, hogy minél alacsonyabbra helyezzék a jármű súlypontját .

2014.04.10

x Megnyílt a MAPTUN PARTS magyar webáruháza

Megnyílt a MAPTUN PARTS magyar webáruháza

SAAB-okhoz gyári, utángyártott és ellenőrzött bontott alkatrészeket rendelhetők, garanciával.

2014.03.28

x Svédország: a Saab feltámadása

Svédország: a Saab feltámadása

A Gogomobiltól a Wartburgig és a Simcától a Trabantig seregnyi autómárkát söpört el az elmúlt évtizedek viharos szele. Két esztendeje úgy tűnt, hogy erre a sorsra jut Észak-Európa legendás, megbízható típusa a Saab is.

2013.12.28

x [figyelo.hu] Feltámadt a legendás autómárka

[figyelo.hu] Feltámadt a legendás autómárka

Néhány napja újraindult a termelés a Saab üzemében, ahol a bevált 9-3 típus példányai készülnek ismét. A sokadszorra feltámasztott márkának ambiciózus jövőt vázolt fel új, kínai tulajdonosa.

2013.12.16

x [origo.hu] Édes-savanyú autóval tér vissza a Saab

[origo.hu] Édes-savanyú autóval tér vissza a Saab

Hosszú, síri csend után újraindultak a szerelőszalagok a svéd gyárban, ám az évtizedes konstrukciójú, egyféle változatban kapható 9-3 kevés lesz az üdvösséghez. De vajon létezik befektető, amelyik ekkora öngólt rúgna? Aligha: az új, kínai tulajok saját gigantikus autópiacukat vették célba, ahol a régi-új Saab modell tiszta lappal indulhat, különösen elektromos presztízsautóként.

2013.12.13

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

4db 15 colos gyári felni + 4 super téligimik

4 db hibátlan 15 colos Saab gyári felni. + 4 db 90% os téli gumi. (2x Michellin Pilot Alpine + 2 x Continental). Összesen 68 e Ft.

További hirdetések