a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Egy eredeti állapotú 900 GLS

Egy eredeti állapotú 900 GLS

Azt hiszem eddig még nem volt rá példa, hogy kiemeltem volna egy hirdetést, vagy külön ajánlottam volna autót. De most, egy olyan ritka szép állapotú 900-ast ajánlottak eladásra, hogy gondoltam felívom rá a figyelmet, ne kallódjon el.

2008.11.02

x Elérkezett az ítélet napja

Elérkezett az ítélet napja

Tudjuk, hogy általánosan jó szerviz nem létezik. Mindenki más szempont alapján választ, van, hogy ugyanarról a szervizről ez egyik tulaj csodákat, a másik rémtörténeteket mesél.

2008.10.27

x Saab 900 a videoklipben

Saab 900 a videoklipben

Amikor megbeszéltük a forgatást, jeleztem a srácoknak, hogy van egy Cornpressor felirat a kocsi oldalán és egy url hátul, amit le nem szedek. Azt mondták, megpróbálják kihagyni. Jól is sikerült, én veszettül figyeltem a filmet, tudtam, mit kell nézni, így is alig találtam egy-két kockát, ahol látni.

2008.10.23

x Így szeresd a Saabod

Így szeresd a Saabod

Új szolgáltatással bolondítja meg az internetező Saab tulajdonososat a Rácz Mobil Kft. Győri-Dani Gábor kamerák elé áll és néhány jó tanáccsal próbál segíteni abban, hogyan őrizheted meg autód állapotát, hogyan vigyázhatsz rá úgy, hogy időt és pénzt spórolj vele, illetve megkíméld magad a felesleges szervizbe járástól.

2008.10.15

x Saab Törőcsik - régi szerviz új helyen

Saab Törőcsik - régi szerviz új helyen

Törőcsik Gábor nevét sok saabos ismeri. Ha másért nem, akkor azért, mert talán ő az egyetlen szerelő, aki a Saab automata váltóját javítja. Eddig Csepelen rendelt a II. Rákóczi Ferenc u. 354-ben, de idén tavasszal Szigetszentmiklósra költözött.

2008.09.15

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

4db 15 colos gyári felni + 4 super téligimik

4 db hibátlan 15 colos Saab gyári felni. + 4 db 90% os téli gumi. (2x Michellin Pilot Alpine + 2 x Continental). Összesen 68 e Ft.

További hirdetések