a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x [totalcar.hu] Megkezdték a kis Volvók fejlesztését (kapcsolódó hír)

[totalcar.hu] Megkezdték a kis Volvók fejlesztését (kapcsolódó hír)

Nem a Volvo fejleszti az új műszaki alapokat, amelyek a V40 utódainak alapjai lesznek, hanem egy külső cég, a CEVT, amelyet a Volvo tulajdonosa, a kínai Geely alapított Göteborgban. A munkát az a Mats Fagerhag irányítja, aki korábban a Saab be nem fejezett Phoenix padlólemezének fejlesztését is vezette.

2015.08.10

x [totalcar.hu] Elhunyt Mr. Saab :(

[totalcar.hu] Elhunyt Mr. Saab :(

Saab úr, azaz Erik Carlsson az 1960-as években szerzett nemzetközi hírnevet a svéd autógyár versenyzőjeként a rali-világbajnokságon, de lényegében egész életét a Saabnak szentelte, azután is, hogy visszavonult a versenyzéstől. Tegnap távozott az égi gyorsaságikra.

2015.05.28

x [VG.hu] (kapcsolódó hír) A patinás Pininfarina is indiai tulajdonba kerülhet

[VG.hu] (kapcsolódó hír) A patinás Pininfarina is indiai tulajdonba kerülhet

Folyamatosan gyarapodik az indiai Mahindra konszern autó- és motorkerékpár üzletága, a dél-koreai Ssangyongot követően a Peugeot motorkerékpárokat gyártó üzletágát vásárolták fel, majd nem is olyan rég a SAAB márkát kontrolláló NEVS konzorciumban is meghatározó befolyást szereztek. És még mindig van szabad készpénze a cégnek, úgyhogy nem állnak meg.

2015.04.15

x [automotor.hu] Eladták a Saab-ot, de az új tulajdonos nem akarja felfedni magát

[automotor.hu] Eladták a Saab-ot, de az új tulajdonos nem akarja felfedni magát

November 30-án aláírták az adásvételi szerződést, de a vásárló az ügylet 2015 februárjára várható befejezéséig nem kívánja felfedni magát.

2014.12.02

x [a5.hu] Új tulajdonoshoz került a Saab

[a5.hu] Új tulajdonoshoz került a Saab

A Saabot jelenleg irányító NEVS-nek sikerült megállapodni egy új gazdasági partnerrel. Lapértesülések szerint a Mahindra & Mahindra az új tulajdonos. Az indiai cég a tárgyalások februári lezárásáig havi 5 millió eurónak megfelelő összeget fizet a vállalat működési költségeinek fedezésére.

2014.12.02

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

4db 15 colos gyári felni + 4 super téligimik

4 db hibátlan 15 colos Saab gyári felni. + 4 db 90% os téli gumi. (2x Michellin Pilot Alpine + 2 x Continental). Összesen 68 e Ft.

További hirdetések