a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Milyen tuningalkatrész kapható a régi 900-hoz?

Milyen tuningalkatrész kapható a régi 900-hoz?

Annak ellenére, hogy az első generációs kilencszázast 1978-tól 1993-ig tizenöt éven keresztül a belső és a karosszéria változtatása nélkül gyártották, nincs könnyű dolga annak, aki szépítgetni, tuningolni szeretné. 1987-ben ugyan a lökhárítók a hűtőmaszk és az első lámpák változtak ugyan, de hasonló alapokra épült minden. Az extrák tekintetében ez nem jelentett könnyítést, a legutolsó OG 900-hoz sincs semmi.

2009.05.03

x Tot ziens in Doesburg – Nemzetközi Saab találkozó 2009

Tot ziens in Doesburg – Nemzetközi Saab találkozó 2009

Idén nyáron augusztus 7 és 9 között, Hollandiában, Duisburgban rendezik a Nemzetközi Saab találkozót a Saab Club Netherlands szervezésében. A Holland Saab Klub a világ első Saab klubja volt, és idén ünnepli 50-dik születésnapját, ezért esett a választás a németalföldi helyszínre. Úgy tervezzük, hogy most először a Saab 900 Klub Magyarország is képviseli magát a rendezvényen, és néhány autóval kiutaznánk. A találkozóról minden részletet a rendezvény honlapján angolul is elolvashattok, de a könnyebb érthetőség kedvéért mi is összeállítottunk egy ismertetőt magyarul.

2009.03.25

x Saab kincsek akciósan (hirdetés)

Saab kincsek akciósan  <em>(hirdetés)</em>

Nem kellett sokat várni a lista frissítésével, a meghirdetett néhány kincs pár nap alatt elkelt. A sikeren felbátorodva ismét a raktár mélyébe szálltak és fényképezőgéppel a kézben egy újabb adagot kerítettek elő, pontosabban 35 új alkatrészt kínálnak.

Néha magam is meglepődöm, micsoda kincsek kerülnek elő a raktárak mélyéből. Legendák keringenek, polcokon pihenő vadi új turbókról, lefóliázott első generációs OG 900 króm hűtőmaszkokról. Persze néha a szervizek is megadják magukat és kiszivárogtatnak valamit.
Most a Rácz Mobiltól jött a füles, hogy néhány gyári, öregebb Saabokhoz való alkatrésztől szívesen megválnak, ha van rá igény.

2009.03.15

x Olcsóbban új Saabhoz jutni (hirdetés)

Olcsóbban új Saabhoz jutni   <em>(hirdetés)</em>

Mostanában talán jobban kell figyelnünk pénztárcánkra. Még egy drága, új autó vásárlása előtt is érdemes tájékozódni, nem szabad azonnal igent mondani az első jónak tűnő ajánlatra. Persze a mérlegelésnél számot kell vetni, hogy miről mondunk le a jobb ár reményében. Lehet, hogy egy használt autóval spórolhatunk valamennyit, de ha kutatunk egy kicsit, előfordulhat, hogy ugyanannyi pénzért újat is találunk. A jó üzlet kulcsa a készletfelszámolás.

2009.03.10

x Új tagsági kártyák - 2009

Új tagsági kártyák - 2009

Elkészült az első adag idei tagsági kártya. A csúszásért mindenkinek elnézését kérjük, de sajnos a megrendeléskor derült ki, hogy az eddigi partnerünk olyan radikális áremeléseket eszközölt, hogy kénytelenek voltunk új gyártó után nézni.

2009.02.28

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

4db 15 colos gyári felni + 4 super téligimik

4 db hibátlan 15 colos Saab gyári felni. + 4 db 90% os téli gumi. (2x Michellin Pilot Alpine + 2 x Continental). Összesen 68 e Ft.

További hirdetések