a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Miénk a pálya! Regisztrálj!

Miénk a pálya! Regisztrálj!

2009 szeptember 12-én a Kecskeméti Gokart pályán nyitott pályanap lesz. Aki egy 935 m hosszú 7-8 méter széles aszfaltcsíkon próbára tenné maga és autója tudását ne hagyja ki. Ritkán adódik ilyesmire lehetőség.

2009.08.21

x Elloptak egy Saabot, de megkerült

Elloptak egy Saabot, de megkerült

Vegyes örömmel hozom tudomásodra, hogy autóm - augusztus 16-án eltűnt 9000-es aero-m - egy ellopott pótkulcs és egy volt jóbarát bonyolult története révén megkerült...

2009.08.17

x Három nap a hollandiai nemzetközi Saab találkozón

Három nap a hollandiai nemzetközi Saab találkozón

A Saab hétvége online beszámolója! Járomi Csaba képes tudósítása a hollandiai Saab Klub 50 éves évfordulója alkalmából rendezett nemzetközi Saab találkozóról. Köszönjük neki a szép munkát, és sajnáljuk hogy nem lehettünk ott.

2009.08.09

x A nyári Saab-találkozó videón

A nyári Saab-találkozó videón

Az tudtuk, hogy az Így szeresd a Saabod sorozat készítői maradandót alkottak a klubot bemutató filmmel, de a mostani Saab-találkozóról készült anyag kétségkívül pont az i-re. Csak azoknak kötelező megnézni aki ott volt és aki távol maradt.

2009.07.08

x Újraszámlálás!

Újraszámlálás!

A találkozó után kicsit nyugodtabb körülmények között feldolgoztuk az adatokat. Ahogy jegyzeteltem az adatokat, észrevettem egy baklövést amit a találkozón elkövettünk. Az adatok feldolgozásakor a kapott sorszámok mellé rossz nevek kerültek. Már ott is feltűnt hogy a harmadik helyre egy 9-5-öst szavaztatok, miközben a gyönyörűséges Saab 96-osra egyetlen egy szavazat sem érkezett. Akkor beletörődtem és gondoltam biztos későn jött az öreg autó addigra már mindenki leadta voksát.

2009.06.12

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

4db 15 colos gyári felni + 4 super téligimik

4 db hibátlan 15 colos Saab gyári felni. + 4 db 90% os téli gumi. (2x Michellin Pilot Alpine + 2 x Continental). Összesen 68 e Ft.

További hirdetések