a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Így ért véget a Saab autógyár hosszú haláltusája

Így ért véget a Saab autógyár hosszú haláltusája

Még egy összefoglaló a SAAB-ról, a végén a klasszikus videóval..

2011.12.22

x Saab története videó

Saab története videó

Egy kis emlékezés a Saab-ra.
Még 2003-ban vágtuk össze ezt a filmet ami aktuálisabb mint valaha. :(
Innen is elérhető legyen, megérdemli, megérdemlik!
(Saab footage mix by Saab 900 Club Hungary (Ákos Égő - Zoltán Pázsiczky) Thans for: Svenska Aeroplan Aktiebolaget Polar Mobil Ltd - Hungary Music: EZ Rollers )

2011.12.21

x Áll a bál: berágtak a svédek a Saab csődje miatt

Lelkes Saab-pártiak minden csalódásukat és keserűségüket a General Motorson élik ki, az elmúlt 24 órában roham alá vették a legnagyobb amerikai autógyártó Facebookos honlapját, mert egyértelműen őket tartják felelősnek a Saab csődjéért. „Gangster Motors”, „Szégyellje magát”, „Soha nem veszek olyasmit, amin a GM címkéje áll” – áll a kommentárokban.
DE!
A svéd törvények nagyon liberálisak, a csődeljárás gyakran felér egy rekonstrukcióval, és a kínai Youngman be is jelentette, hogy továbbra is érdekli a Saab egészének vagy részeinek a megvásárlása.

Lehet, hogy mégis igaza lesz az előző tulajdonosnak, Victor Mullernek, aki főnixmadárhoz hasonlította a svéd autógyárat, amely újjá fog születni ebben a folyamatban. Egyelőre tehát nem látszik a történet vége, márciusig, amikor is a bíróság dönteni fog, van idő a legkülönfélébb megoldások megtalálására.

2011.12.21

x Nem gyártják, de javítják a Saabot

A Saab autógyártó részlege hosszas küzdelem után végleg "bedobta a törölközőt". A patinás svéd gyár már egy ideje nem termel, de csak most nyílt meg a lehetőség - az egyik résztulajdonos, a General Motors - hozzájárulásával a csődeljárás megindításához. A jogi procedúra az ügyfelek és a termékek szempontjából - egyelőre - nem jár érezhető változással, az alkatrészellátás és a vevőszolgálat továbbra is üzemel.

Arra is felkészül a hazai importőr, hogy az autógyár csődeljárásának végeredménye nem a megszűnés, hanem egy új tulajdonos segítségével a termelés újraindítása, és információik szerint komoly érdeklődők "állnak sorba" a tárgyalóasztalok előtt, így nagy valószínűséggel a következő hónapokban sikerülhet a márka értékesítése, feltámadása. (!!!)

2011.12.20

x A Saab végleg becsődölt - de miért is?

Egy jól csengő autómárka bedöntéséhez nagyon sokat kell bénázni, mégis összejött valahogy.

2011.12.20

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

4db 15 colos gyári felni + 4 super téligimik

4 db hibátlan 15 colos Saab gyári felni. + 4 db 90% os téli gumi. (2x Michellin Pilot Alpine + 2 x Continental). Összesen 68 e Ft.

További hirdetések